ING Basketbol Süper Ligi "Pes etmeyiz"

"Pes etmeyiz"

09.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Pınar Karşıyaka’ya art arda tarihi başarılar yaşatan Coach Ufuk Sarıca, “Geriye düştüğümüz anlarda oyundan kopmadık ve kazandık. Çünkü asla pes etmeyen bir takımız” diye konuştu.

Pes etmeyiz

Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı 27 yıl sonra, tarihinde 2. kez müzesine taşıyan Pınar Karşıyaka’da Coach Ufuk Sarıca, asla pes etmeyen bir takım oluşturduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Kötü başladıkları, oyun içinde zaman zaman farklı geriye düştükleri maçta inatçılıklarıyla ayakta kaldıklarını söyleyen başarılı çalıştırıcı, “Tüm camiamızı kutluyorum. Fenerbahçe Ülker gibi potansiyelli bir takımı yenmeyi başardık. Maça çok iyi hazırlanmıştık. Kötü oynadığımız anlarda da karakterimizi sahaya yansıttık, pes etmedik. 27 yıl sonra bu camiaya Cumhurbaşkanlığı Kupası sevinci yaşattığımız için çok mutluyum” dedi.

Maç sonunda Fenerbahçe Ülker Coachu Obradovic’in yaptığı hareket nedeniyle kendisine teşekkür eden Ufuk Sarıca, “Madalyalarını aldıktan sonra bizi törende beklediler ve alkışladılar. Bize gösterdikleri saygı nedeniyle Obradovic’e teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.