ING Basketbol Süper Ligi Pınar Karşıyaka'ya Avrupa yaramıyor

Pınar Karşıyaka'ya Avrupa yaramıyor

22.03.2015 - 12:59 | Son Güncellenme:

Eurocup'ta son 16 turuna kalarak büyük bir başarı elde eden Pınar Karşıyaka, Avrupa'daki zorlu maçlar öncesi Türkiye Basketbol Ligi'nde aldığı kritik mağlubiyetlerle ilk 4'e girme şansını zora soktu.

Pınar Karşıyakaya Avrupa yaramıyor

Pınar Karşıyaka, Avrupa'daki zorlu maçlar öncesi Türkiye Basketbol Ligi'nde aldığı kritik mağlubiyetlerle ilk 4'e girme şansını zora soktu.

Haberin Devamı

Ligde bir ara 6 galibiyetlik seri yakalayıp zirveye aday olan Pınar Karşıyaka, Eurocup son 16 turundaki Lietuvos Rytas deplasmanından önce Fenerbahçe Ülker'e, İzmir'deki rövanş arefesinde Beşiktaş Integral Forex'e yenilirken çarşamba günü Gran Canaira ile oynayacağı çeyrek finali düşünürken bu kez evinde Royal Halı Gaziantep'ye mağlup oldu.

Ligde zirve hesapları yaparken bir anda 23 maçta 14 galibiyette kalan yeşil kırmızılı ekip, art arda gelen bu kayıplarla 4'üncü basamaktaki yerini de sıkıntıya soktu.

Royal Halı Gaziantep mağlubiyetinin ardından, "Bu maçı kazanmayı hak etmedik" diyen Antrenör Ufuk Sarıca, "Eurocup'ta yarı finali istiyorsak, çarşamba günü Gran Canaria önünde daha farklı oynamalıyız" dedi.