Türkiye Kupası "Podolski hâlâ üst seviyede"

"Podolski hâlâ üst seviyede"

21.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın başında ilk galibiyetini alan Riekerink, “Sahamızda oynayacağımız ikinci maça büyük avantajla gittiğimizi düşünüyorum” ifadesini kullandı.

Podolski hâlâ üst seviyede

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Galatasaraylı Lukas Podolski için EURO 2016 kapısını araladı. Oyuncuyu geniş kadroya dahil eden Löw, dev turnuva öncesi ise bu kadroda azalmaya gidecek.

Haberin Devamı

Berlin’de Laureus ödül törenine katılan Joahim Löw’e, “Lukas Podolski, Almanya Milli Takımı’ndaki en iyi zamanlarını geride mi bıraktı? EURO 2016 bileti alma şansı nedir?” sorusu yöneltildi. Joachim Löw bu soru karşısında, “Lukas benim epey uzun zamandır tanıdığım bir futbolcu... 2004’ten beri birlikte çalışıyoruz ve uzun yıllar formasını giydiği milli takım hep elinden gelenin en iyisini vermeye çalışmış bir isim olduğunu söylemem gerekir. Halen daha Podolski’nin üst seviye futbol oynayabildiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Kırık yok

Cim-Bom’un en golcü ismi Lukas Podolski, maçın son bölümünde gol atmak isterken, yüzüstü düştü, burnu kanadı. Burun kanaması nedeniyle bandaj yapılan Podolski, sosyal medyadan fotoğrafını paylaşıp, “Kanamalı bir burunla önemli bir galibiyet” diye yazdı.