Galatasaray Podolski hayranı çılgın Çinli

Podolski hayranı çılgın Çinli

14.04.2016 - 15:38 | Son Güncellenme:

Lukas Podolski hayranı bir Çinli kadın, ülkesinden Köln'e 9200 kilometrelik yolu, sırf Galatasaraylı futbolcunun mağazasından alışveriş yapmak için katetti.

Podolski hayranı çılgın Çinli

Onur Dinçer - Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Fenerbahçe karşısında attığı gol ofsayt nedeniyle iptal edilen Galatasaraylı Lukas Podolski, ülkesinden gelen haberle moral buldu. Podolski'nin hayranı olan bir kadın Çin'den, Almanya'ya 9200 kilometre yol gitti.

Futbolcunun Köln'de açtığı giyim mağazasını ziyaret eden kadın, alış veriş yaptıktan sonra ülkesine döndü. Alman futbolcunun Arsenal forması giydiği dönemde, takımla birlikte çıktıkları Asya turunda buradaki popülaritesini artırdığına dikkat çekildi.

'Orda olsam özel hediye verirdim'

Olay derhal kendisine bildirilen Lukas Podolski konuyla ilgili açıklamada bulundu. Sürpriz ziyaret karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen yıldız futbolcu, "Bu tam anlamıyla bir çılgınlık. Gerçekten Çin'den o kadar yolu gelerek alışveriş yapmış. İnsanın bu tip hayranlarının olması inanılmaz bir şey. Eğer ben orada olsaydım, bu alışverişi nedeniyle kendisine özel bir hediye verirdim" dedi.