Skorer Polis, Bundesliga futbolcularını genelevden aldı

Polis, Bundesliga futbolcularını genelevden aldı

06.07.2011 - 11:23 | Son Güncellenme:

Bundesliga'da forma giyen futbolcular, içkili otomobil kullanıp kaza yaptıktan sonra kaçtıkları genelevde eğlenirken polis tarafından yakalandı

Polis, Bundesliga futbolcularını genelevden aldı

Bundesliga'da Kaiserslautern'in formasını giyen Tobias Sippel, Thanos Petsos ve 24 yaşındaki İvo İlicevic, içkili bir şekilde otomobil kullanıp kaza yaptıktan sonra kaçtıkları genelevde eğlenirken polis tarafından yakalandı.

Haberin Devamı

Alman Polisi otomobille kaza yapıp kaçan Bundesliga ekibi Kaiserslautern'in üç futbolcusunu genelevden aldı. İçkili bir şekilde yaptıkları kazadan sonra kaçan Kaiserslautern'in kalecisi Tobias Sippel ile orta saha oyuncuları Thanos Petsos(20) ve 24 yaşındaki İvo İlicevic'i takip ederek yakalayan polis memurları, futbolcuları savcılığa sevketti. Geçtiğimiz hafta cumartesi gecesi antrenman sonrası Kaiserslautern'deki geleneksel şehir eğlencesinde eğlenen üç futbolcunun daha sonra kentteki eğlence kulübüne gidip içki içtikleri belirtildi.

KAZA YIPIP GENELEVDE EĞLENDİLER

Alkollü olarak 23 yaşındaki Tobias Sippel'in BMW M3 marka otomobile binen üçlü Kaiserslautern'in batısındaki "Eros Center" isimli geneleve gittiler. Genelev yakınlarındaki parkta bir otomobile çarpan futbolcuların, hiç haber vermeden kaçıp daha sonra başka bir yere park edip geneleve girdikleri kaydedildi. Kazayı park yakınındaki bir evde oturan bir kişinin evinden gözlemlediği ve durumu polise ihbar ettiği bildirildi. Olay yerine gelen polis seks yapmak için girdikleri genelevde futbolcuları yakalayıp kimlik tespiti sonrası alkol testi yaptı. Otomobili kullandığı sanılan kaleci Tobias'ın 1,6 oranında alkollu olduğu çıktığı bildirildi. Sippel'in ehliyetine el koyan polis "Kaza sonrası kaçmak suçtur. Alkollü olarak kaza yapıp kaçanlara daha fazla ceza verilir. Bunun cezası minimum 9 ay ehliyet yasağı, 7 puan ceza ve yanında yüklü bir para cezası getirir. Para cezası o kişinin kazancına oranlı olarak verilir" dedi.

Haberin Devamı

Kaisenslautern Başsavcısı Paul Schneider, Alman Bild gazetesinin sorusu üzerine olayın doğru olduğunu belirtip "Olay doğrudur. Hangi futbolcunun otomobil kullandığı konusunda tespit aşamasındayız. Soruşturma açısından daha fazla detay veremem" dediği haberde yer aldı. Kaiserslautern Kulüp Şefi, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Stefan Kuntz'un olayı öğrenmesinden sonra bu üç futbolcuya çok kızdığı ve haklarında soruşturma başlattığı da ifade edildi.