Galatasaray ‘Portekiz’in en iyisi’

‘Portekiz’in en iyisi’

03.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Scout Ekibi Şefi Emre Utkucan, Bruma transferini GSTV’ye değerlendirdi.

‘Portekiz’in en iyisi’

Utkucan, 18 yaşındaki yıldız futbolcunun kendi yaş grubunda Portekiz’in en iyisi olduğunu savundu.
Sarı-kırmızılı kulübün bu transferi gerçekleştirmek için büyük çaba harcadığına dikkat çeken Utkucan, “Başkan, hoca ve İdari Menajer Cenk Ergün çok emek verdi bu transfer için. Galatasaray büyük bir kulüp olduğu için bu transferi sonuçlandırdı. 18 yaşındaki bir oyuncu 20 Yaş Altı Dünya Dünya Kupası’na damga vurdu. Bruma’yı uzun süredir inceliyorduk. U20 ile girmedi takibimize” dedi.
Bruma’nın, Portekiz’de rezerv ve genç oyuncular liginin en iyisi olduğunu söyleyen Emre Utkucan şöyle devam etti: “Genç yaşına rağmen A takıma alındı. Forma giymeye başladı. Kulübü ile içinde bulunduğu durum yüzünden 2 aydır çalışmıyordu. Bruma son maçını 3 Temmuz’da Kayseri’de oynadı. Yaz kampı geçirmedi. Son bir haftadır Sporting B takımıyla idmanlara çıkıyor. Ronaldo beklentileri ile baskıya sokmayalım. Kısa, orta ve uzun vadede faydalı olacaktır. Fatih hoca ile beraber gelişimi daha iyi olacaktır.”

Haberin Devamı

Arena’da buluştular

Metin Oktay Tesisleri’ni gezen Bruma ardından soluğu Türk Telekom Arena’da alırken burada Fatih Terim’le buluştu. Terim, yakın ilgi gösterdiği genç yıldızla bir süre sohbet etti.