Almanya Bundesliga Porto ve Bayern Münih'in bileği bükülmüyor!

Porto ve Bayern Münih'in bileği bükülmüyor!

21.11.2013 - 12:53 | Son Güncellenme:

Avrupa'da ligler tüm hızı ve heyecanı ile devam ederken, 10 takım bu sene oynadığı hiç bir lig maçını kaybetmedi. Almanların süper takımı Bayern Munich 37, Portekiz'in FC Porto takımı ise 52 lig maçından yenilgi yüzü görmeden sahadan ayrıldı.

Porto ve Bayern Münihin bileği bükülmüyor

Barcelona bu sezona yeni hocası başladı ve yıldız oyuncusu Messi'nin sakatlık problemleri ile başlamasına rağmen, ligde oynadığı 13 maçtan 11'ini kazanıp sahadan sadece 2 beraberlik ile ayrıldı. İtalya'nın Roma kulübü de bu sene Serie A'da yenilgi yüzü görmedi. Oynadığı 12 maçta 10 galibiyet alan Başkent temsilcisi sadece Torino ve Sassuolo takımları ile berabere kaldı. İbrahimoviç'li, Cavanili super forvet hattı ile lige başlayan Paris Saint-Germain Lig-1'de oynadığı 13 maçta 9 galibiyet 4 beraberlik aldı ve en yakın rakibi Lille'in 4 puan önünde 31 puan ile liderlğini sürdürüyor.

Avrupa liglerinde diğer namağlup takımlar ise şöyle:

Sparta Prag 14 maç 11 galibiyet, Olimpiyakos 11 maç 10 galibiyet , Steaua Bükreş 11 maç 9 galibiyet , Celtic 12 maç 9 galibiyet ve Malta liginde mücadele eden Hibernians takımı ise 11 maçta 9 galibiyet alarak liglerinde namağlup bir şekilde devam ediyorlar.

Yazarlar