Skorer Pota davası yine ertelendi

Pota davası yine ertelendi

21.06.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Cim-Bom şampiyon

Pota davası yine ertelendi


     TÜRKİYE Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel aleyhine görevi kötüye kullanma iddiasıyla açılan davaya dün Zeytinburnu 3. Asliye Mahkemesi'nde devam edildi. Demirel'e seçim döneminde TRT'den alınan naklen yayın gelirlerini dağıtarak usulsüz muamele yaptığı gerekçe gösterilerek açılan davanın dünkü duruşmasında ödeme makbuzları mahkemeye sunuldu. Demirel'in kulüplere dağıttığını söylediği para ile mahkemeye verilen belgelerin miktarının birbirini tutmaması dikkat çekti. Delillerin incelenmesi için dava Eylül'ün 23'üne ertelendi. Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli
     
     DEPLASMANLI Sutopu 1. Ligi'nde, Heybeliada'yı final serisinin ikinci maçında da 12-6 yenen Galatasaray şampiyon oldu. Adalar Su Sporları Kulübü'nü 5-3 mağlup eden İYİK ise ligi üçüncü sırada tamamladı.
     
     BURSA halkı, takımın başına getirilmesi düşünülen teknik direktör Hagi'nin heyecanını yaşamaya başladı. Yeşil - Beyazlı taraftarlar şehir merkezinde Rumen efsane için özel pankartlar astı.
     
     TRANSFER çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, Paraguaylı Oscar Sanabria ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Türkiye, Avrupa pazarına açılan en büyük pencere" dedi.
     
     

     Beckham ve Raul
     REAL Madrid'de başlamadan biten 7 numaralı forma tartışması iki farklı futbolcu portresini gündeme getirdi. Beckham, Manchester United'da, Raul da Real Madrid'de ilk kez 16 yaşında A takımda oynadı. İkisi de bulundukları kulüplerde taraftarın sevgilisi haline geldi. Beckham, İngiltere Milli Takımı'nın, Raul ise İspanya Milli Takımı'nın en önemli oyuncusu. Birçok ortak noktası bulunan iki yıldızın farklılıkları özel yaşamlarında. Beckham her ay saç stilini değiştiriyor, Raul'un saç şekli 10 yıl öncekiyle aynı. David ve eşi Victoria özel üretim olmayan kıyafetler giymiyor, Raul ve eşi Mames Madrid'deki sıradan mağazalardan alışveriş yapıyor. Beckham yanında reklam ajansından yetkililer olmadan basınla ve taraftarlarla konuşmuyor, Raul herkesin diyalog kurabildiği son derece mütevazı bir yapıda.
     
     Futbol gündemi
•   İnter'den teklif alan Luis Figo, İngiltere'de oynamayı tercih edeceğini söyledi.
•   Beckham'ın yakın arkadaşı Gary Neville, kendisinin de Manchester'dan ayrılacağı haberlerini yalanladı.
•   Rangers ve Tottenham'dan teklif alan Mario Jardel, ülkesine dönerek Santos'ta forma giymek istediğini söyledi.
•   Barcelona'da durumu belirsiz olan Teknik Direktör Antic yeni başkan Laporta ile pazartesi günü masaya oturacak.
•   Ajax yönetimi, Barcelona için adı geçen Teknik Direktör Koeman'ın kulüpten ayrılmayacağını açıkladı.
•   A. Bilbao Başkanı Javier Uria 41 yaşında kanserden hayatını kaybetti.     
     


SPOR


KİM BU ÇOCUK?
At yarışları
Avrupa Ligleri
Litvanya’yı devirdik
2. LİG puan durumu
Korkutan kaza
Nihayet kazandık
FUTBOLA HAPİS TEHDİDİ
22 NOLU AŞIK!
GÜVEN VE KAZAN
ANDERSON UMUDU
Trabzon'a müjdeli haber
Nerede çokluk!
Süreyya yarın pistte
AVRUPA YARIŞIYOR
YİNE YOLSUZLUK !
Kluviert'ın yolu açıldı
Haber turu...
Transferler
Avrupa şampiyonları

Yazarlar