ING Basketbol Süper Ligi Potaya sponsor müjdesi

Potaya sponsor müjdesi

01.09.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Pınar Su, Türk Milli Basketbol Takımları’nın tamamına 2 yıl su sponsoru olurken, Vivident de ligin sponsorları arasına girdi.

Potaya sponsor müjdesi

Basketbol Federasyonu, 3 önemli sponsorluk anlaşmasına imza attı. Dün Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılan basın toplantısında, Pınar Su ile süren ortaklık 2 yıl daha uzatıldı.

Haberin Devamı

Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay ile Pınar Su Genel Müdürü Hüseyin Karamehmetoğlu’nun hazır bulunduğu tören ile, 2 yıl daha Basketbol Milli Takımları’nın ‘Su tedarikçisi’nin Pınar olması resmiyet kazandı.

Erdenay, kendisinin de bir Pınar Su içicisi olduğunu ve bunun Pınar Şaşal reklamlarından bu yana süregeldiğini belirterek başladığı konuşmasında suyun sporcu sağlığı konusunda da büyük önemi bulunduğunu ve gönül rahatlığıyla Pınar Su’yu kullandıklarını söyledi. Pınar Su Genel Müdürü Karamehmetoğlu ise 42 yıldır spora destek verdilerini ve basketbolun kendileri için öneminin büyük olduğunu belirtti.

Basın toplantısına TBF Genel Sekreteri Celal Arısan ile Yaşar Holding Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Aykırı da katıldı.

Haberin Devamı

Öte yandan Türkiye Basketbol Ligi’ne bir resmi sponsor daha katıldı. Vivident ile yapılan anlaşmanın detaylarının önümüzdeki günlerde açıklanacağı öğrenildi.

Spor Toto oluyor

Beko’nun sponsorluktan çekilmesinin ardından geçtiğimiz sezon Türkiye Basketbol Ligi adıyla oynanan, bu sezon Süper Lig statüsüne getirilen Birinci Basketbol Ligi’nin isim sponsoru ise Spor Toto oluyor. Taraflar arasında anlaşmanın büyük ölçüde tamamlandığı ve resmi açıklamanın beklendiği, ancak Spor Toto’nun isteği üzerine, ligin adında ‘süper’ ibaresinin bulunmayacağı ve Spor Toto Basketbol Ligi adıyla sezonun oynanacağı belirtildi.