Trabzonspor Program eleştirisi

Program eleştirisi

14.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa önünde geriden gelerek galip gelmelerinin önemli olduğunu söyledi. Tecrübeli hoca, ligde pazar günü erken saatte maç yapmalarını ise anlayamadığını belirtti

Program eleştirisi

Teknik Direktör Şenol Güneş, iki takım adına da çok yorucu bir maç olduğunu belirterek, “Kupada ve ligde iddiamızı korumak istiyoruz” dedi.
Hatalı bir gol yedikten sonra iyi mücadele ettiklerinin vurgulayan Güneş, “Daha fazla pozisyon üretebilirdik. Ancak 1-0 geriye düştükten sonra kazanmak önemliydi. Penaltılarda ne olacağı belli olmaz. Bir gün en iyi penaltı atan oyuncunuz bile atışı kaçırabilir. Beklediğimiz atışları yaptık. Tolga da iyi kurtarışlar yaptı ve kazandık” diye konuştu.
Süper Lig’de pazar günü erken saatte maç oynayacak olmalarını eleştiren tecrübeli teknik adam şöyle konuştu: “Ligde pazar günü 13.30’da maç oynayacak olmamızı anlamıyorum. En son kupada maçı biz oynuyoruz, fakat bizden bir iki gün önce maç yapan rakiplerimiz ligde bizden sonra oynuyor. Ben bu programı anlamıyorum.”
Güneş, hakemler hakkında konuşmayacağını, böyle bir şey yaptığı zaman mazeret olarak görüldüğünü de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

‘Herkes kahraman’

İki penaltı atışını kurtararak turun geçilmesinde büyük pay sahibi olan kaleci Tolga Zengin, galibiyeti takım halindi aldıklarını söyledi. Tecrübeli file bekçisi, “Kaleciler her zaman yalnız adamlardır. Ama işimiz de bu. Biz görevimizi yapıyoruz. Bu takımda oynayan oynamayan herkes maçın kahramanıdır. Bir başarı varsa hepimizindir” dedi.

Şener geldi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener de karşılaşmayı protokol tribününde Kasımpaşa Kulübü Başkanı Zafer Yıldırım ile birlikte takip etti. Bordo-mavili taraftarlar, Kasımpaşa karşısında takımlarını yalnız bırakmadı. Statta kendilerine ayrılan tribünü tamamen dolduran bordo-mavili taraftarlar, coşkulu bir şekilde takımlarını destekledi.