Galatasaray PROTESTO BİTTİ

PROTESTO BİTTİ

24.10.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaraylı taraftarlar, Fatih Terim’in görevden alınması ardından başlayan protestoları Kopenhag maçında noktaladı. Sadece takımlarını destekleyen sarı-kırmızılılar, sürekli istifaya çağırdıkları Tulun için de tezahürat yapmadı

PROTESTO BİTTİ

Türk Telekom Arena’yı tamamen dolduran Galatasaraylı taraftarlar son dönemdeki protestolarına Kopenhag maçında son verdi.

Büyük bir coşkuyla takımlarını destekleyen sarı-kırmızılı taraftarlar, Fatih Terim’in görevine yönetim kurulu tarafından son verilmesiyle başlattıkları protestolarını dün akşam noktaladı. Tribünler sürekli olarak istifa çağırdıkları Sportif Koordinatör Bülent Tulun’la ilgili de herhangi bir tezahüratta bulunmadı. Bu olumlu tablo Teknik Direktör Roberto Mancini ve sarı-kırmızılı futbolcular tarafından sevinçle karşılandı.

Galatasaraylı taraftarların hazırladığı pankartlar yine ilgi topladı. Kulüp için önemli olan isimler ve olaylar hazırlanan dövizlerle hatırlatıldı. Türk Telekom Arena’da dikkat çeken pankartlardan bazıları şöyleydi: “Çare Drogba, İmparator imza, Ayşe Himmetoğlu, No drogba no parti”

Haberin Devamı

MANCİNİ'DEN MAÇ SONRASI BOMBA İTİRAF