Trabzonspor Protestodan protesto beğen

Protestodan protesto beğen

24.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel’in gösterdiği 4 kırmızı karta tepki göstermek için Osmanlıspor maçında büyük bir protesto hazırlığına girdi.

Protestodan protesto beğen

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel’in gösterdiği 4 kırmızı karta tepki göstermek için Osmanlıspor maçında büyük bir protesto hazırlığına girdi. Bordo-mavililerden bununla ilgili ilginç fikirler çıktı.

Haberin Devamı

Başkan Muharrem Usta, twitter hesabından, bordo-mavililere, “Avni Aker’de düzenin değişimine katkı adına... Futbol tarihin en ilginç protestosu için fikirlerinizi bekliyoruz” paylaşımında bulundu.

Gelen önerilerden bazıları şöyle:

- Maça 7 futbolcuyla çıkalım, başlama düdüğüyle birlikte 1 dakika hareketsiz kalalım. Formaların hepsine Salih Dursun yazalım.
- Takım sahaya 7 kişi çıksın, tribünler tamamen sussun. Hakemlerin eli sıkılmasın.
- Futbolcularımız maç başladığında 1 dakika hareketsiz kalsın, bizler de tribünde 4 dakika sessiz kalalım.
- Destek veren Anadolu kulüplerini maça davet edip, stadı tıklım tıklım dolduralım. 61’inci dakikada kırmızı kart kaldıralım.
- Takım ısınmaya satışa sunulacak Salih Dursun tişörtleriyle çıksın.
- Maç oynanırken motorlu paraşütle yukardan kırmızı kartlar bırakılsın.
- Sahaya kırmızı veya siyah formalarla çıkılsın.
- Ceza sahamızda rakip yokken, bir oyuncumuz topu diğer oyuncumuza atsın o da elle tutsun. Penaltı nasıl olur görsünler.
- Maça 17 kişi çıkalım, nasıl olsa rakip hep 17 kişi (11 futbolcu + 6 hakem). Bir kere eşit olalım.

Haberin Devamı

Trabzonspor Yönetimi’nin hafta sonuna kadar taraftarlardan gelecek önerileri de değerlendireceği ve protesto gösterisi için bir organizasyon yapacağı belirtildi.

Yazarlar