Fransa Ligue 1 PSG'ye Paris'te protesto şoku! Aracıyla çarptı...

PSG'ye Paris'te protesto şoku! Aracıyla çarptı...

09.03.2017 - 12:35 | Son Güncellenme:

Haber kanalı BFMTV, "Paris'in inanılmaz batışı" başlığını tercih ederken, futbolcuların Paris'e gelişlerinde protesto ile karşılaştıkları, araçların ve çevrenin zarar gördüğü, orta saha oyuncusu Thiago Motta'nın bir taraftara aracıyla çarptığını yazdı. PSG Başkanı Nasır el-Halifi ise 6-1'lik hezimetin ardından "7 dakikada üç gol yemek çok ağır" ifadesini kullandı. Fransız basını, Paris Saint-Germain'in tarihi bir skorla Barcelona'ya elenmesini "aşağılanma" olarak yorumladı.

PSGye Pariste protesto şoku Aracıyla çarptı...

Şampiyonlar Ligi'nde 4-0'ın rövanşında Barcelona karşısında 6-1'lik skorla hezimete uğrayan Paris Saint Germain Başkanı Nasser el-Halifi maçtan sonra adeta yıkıldı... Liberation Gazetesi, PSG Başkanı Nasır el-Halifi'nin, "7 dakikada üç gol yemek çok ağır" şeklindeki sözlerini başlığa çıkardı.

Haberin Devamı

6-1 tarihi yenilgi Fransız basınında da geniş yer buldu. Gazeteler, PSG'nin 4-0'lık skor avantajıyla çıktığı rövanş maçında Barcelona'ya 6-1 mağlup olarak "Kupa 1"e veda etmesini "aşağılanma" olarak değerlendirdi.

"Tarif edilemez derecede kötü" başlığıyla maçın haberini duyuran L'Equipe gazetesi, Paris ekibinin 88. dakikaya kadar turu geçmeyi garantilediğini fakat 7 dakikada 3 gol yiyerek İspanyol ekibine tarihi bir çıkış şansı verdiğini yazdı. Gazete, "aşağılanma" olarak değerlendirdiği bu yenilgi ile PSG için tüm planların bozulduğunu da belirtti.

Le Figaro gazetesi ise üst manşetten verdiği haberinde, "Barcelona'da aşağılanan PSG, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti" başlığını kullandı. Gazete diğer sayfalarda ise, "Paris ayaklar altına alındı, çiğnendi, ezildi ve aşağılandı" başlığını tercih etti.

Haberin Devamı

"Thiago Motta bir taraftara aracıyla çarptı"

Haber kanalı BFMTV, "Paris'in inanılmaz batışı" başlığını tercih ederken, futbolcuların Paris'e gelişlerinde protesto ile karşılaştıkları, araçların ve çevrenin zarar gördüğü, orta saha oyuncusu Thiago Motta'nın bir taraftara aracıyla çarptığını yazdı.

Le Monde gazetesi, maçla ilgili "inanılması güç bir elenme" ifadesini kullanırken, Paris ekibinin Barcelona karşısında inanılması güç bir skorla elendiğini kaydetti.