1.Lig PTT 1. Lig'de Göztepe en uzun süre galip gelemeyen 3. takım oldu

PTT 1. Lig'de Göztepe en uzun süre galip gelemeyen 3. takım oldu

27.02.2016 - 11:24 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig'de deplasmanda Balıkesirspor'la 1-1 berabere kalan Göztepe, 1461 Trabzon ve Samsunspor gibi en uzun süre galibiyet alamayan 3. ekip oldu.

PTT 1. Ligde Göztepe en uzun süre galip gelemeyen 3. takım oldu

Balıkesirspor deplasmanında öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamayan sarı-kırmızılı ekip, 23. haftayı 1 puanla kapattı. 30 puan ve maç fazlasıyla 11. durumda bulunan Göztepe ilk 6 hedefinde kritik bir puan kaybı daha yaşadı.

Haberin Devamı

Ligde son galibiyetini 14. haftada 1461 Trabzon karşısında alan Göztepe, daha sonra oynadığı 9 maçta sahadan 6 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ayrıldı. Sarı-kırmıızlı ekipten önce 1461 Trabzon ve Samsunspor da dokuzar hafta galibiyete ulaşamamıştı.

Göztepe Metin Diyadin'dan sonra göreve gelen Önder Özen ikinci maçında da galibiyet alamadı. Göztepe Özen yönetiminde çıktığı ilk maçta Denizlispor'a 1-0 mağlup olmuştu.

Cleyton'un golü yetmedi

Ara transfer döneminde Vartaş Elazığspor'dan transfer edilen Cleyton, Göztepe formasıyla ilk golüne ulaştı. Brezilyalı oyuncu son golünü de 13 Eylül 2015'te Vartaş Elazığspor'la çıktığı maçta Balıkesirspor'a atmıştı.

Sarı-kırmızılı ekipte cezalı duruma düşen Özgür İleri ile Gökhan Karadeniz gelecek hafta Alima Yeni Malatyaspor karşısında forma giyemeyecek.