Trabzonspor ‘Puan kaybedince evden çıkamıyorum’

‘Puan kaybedince evden çıkamıyorum’

09.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un genç savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, kulüp dergisine samimi açıklamalar yaptı.

‘Puan kaybedince evden çıkamıyorum’

1461 Trabzon projesinden kazanılan ilk futbolcu olan Mustafa, kaybedilen maçlardan sonra evden dışarı çıkamadığını belirterek, “Hatta evin eksiklerini gidermek için bile çıkmıyorum. Her şeyi eşim hallediyor” dedi.
Bordo-mavili oyuncu, 2010-11 sezonunda şampiyonluğun kendilerine verilmemesi nedeniyle büyük yara aldıklarını dile getirdi. Kadrolarının dağıldığına dikkat çeken Yumlu, “Gidenlerin yerlerine yetenekli oyuncular geldi ama takım bütünlüğü kolay oluşmuyor. Bu sezon ise üst üste talihsizlikler yaşadık. Videoton’a elenmemiz ilk talihsizlikti. Üzerimizde ciddi etkileri oldu. Ayrıca bugüne kadar oynadığımız maçlarda kritik hakem hatalarına maruz kaldık” diye konuştu.
Başarılı oyuncu, ligden düşme tehlikesini hisseden Trabzonspor’un içinde bulunduğu durumun kendilerini çok üzdüğünü de belirterek, “Amacımız önümüzdeki tüm maçlarımızdan galibiyetle ayrılmak. Takımın oyuncu kadrosu bunu başarabilecek kalitede ve güçte. Ligde hedeflerden uzak kaldık ama Türkiye Kupası’nı alarak bunu telafi etmek istiyoruz” yorumunu yaptı.