Skorer Puyol o anı anlattı...

Puyol o anı anlattı...

02.04.2010 - 13:06 | Son Güncellenme:

Barcelona kaptanı, Arsenal maçının son dakikalarında yaşanan o olay pozisyonda neler yaşandığını anlattı

Puyol o anı anlattı...

Barça kaptanı, Arsenal maçının son dakikalarında hakemin aleyhlerine verdiği penaltı ve kırmızı kart kararının doğru olduğunu düşünmüyor.

Haberin Devamı

Arsenal ile Barcelona arasında salı akşamı oynanan ve nefes kesen bir mücadeleye sahne olan Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinin son anlarında Barça cezası sahası içerisinde Carles Puyol ile Cesc Fabregas arasında yaşanan pozisyon sonrasında hakem penaltı noktasını göstermişti.

Bu karar sonrasında bir de kırmızı kart ile cezalandırılan Puyol takımını 10 kişi bırakırken; penaltıyı kullanan Cesc Fabregas ağları havalandırarak, karşılaşmanın skorunu 2-2'ye taşımıştı.

Düzenlediği basın toplantısında bu konuya değinen Barça kaptanı, "O pozisyonda penaltı olduğunu düşünmüyorum. Cesc ayağını dizlerimin arasına soktu, ben de pozisyon almaya çalışıyordum. Hatta o bana vurdu. Ben ilk başta hakemin ona faul çaldığını zannettim" diye konuştu.

Haberin Devamı

2-0'ı yakaladıktan sonra daha dikkatli olmaları gerektiği konusuna katılmadığını da sözlerine ekleyen Puyol, "Sonuçta bizim oyun tarzımız böyle ve bu değişmeyecek. Sahadan daha iyi bir skorla ayrılmayı da becerebilirdik. Yine de avantajlı bir skorla Londra'dana ayrılıyoruz. Eğer bu seneyi de kupalarla kapatmak istiyorsak, Arsenal karşısındaki futbolumuzu sürdürmeliyiz" dedi.

Bu arada Katalan ekibin tecrübeli savunma oyuncusu, Castrol Futbolcu Sıralaması'nda 18. sırada yer alıyor.

(Goal.com)