Beşiktaş Quaresma’da veda turu

Quaresma’da veda turu

27.01.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Siyah-beyazlılarda Ricardo Quaresma’da beklenen son yaklaştı. Portekizli yıldız, Serdal Adalı ile yaptığı görüşmede ayrılık konusunda anlaşamaya vardı, siyah-beyazlı yönetimde oluşan boşluğu doldurmak için çalışmaları hızlandırdı.

Quaresma’da veda turu

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta Ricardo Quaresma’da veda sesleri yükseldi. Portekizli yıldız, dün itibariyle Başkan Vekili Serdar Adalı ile bir araya geldi. Quaresma, Adalı ile yaptığı görüşmede ayrılık talebini devam ettirdi.

Bunun üzerine yapılan görüşmede Serdal Adalı ile Quaresma anlaşmaya vardı. Ufak detaylar dışında tecrübeli oyuncunun vedası konusunda iki taraf da ortak noktada buluştu. BB Erzurumspor maçında kırmızı kart gören 34 yaşındaki futbolcu, böylece son kez siyah-beyazlı formayı giymiş oldu.

Quaresma’nın veda hazırlığı sonrası da Beşiktaş alternatifleri masaya yatırıyor. Siyah-beyazlı yönetim, ya transfer dönemi bitene kadar yeni bir sol açığı takıma kazandırmaya çalışacak ya da içeriden bir çözüm bulacak.

Haberin Devamı

Buna göre, Kartal’da Gökhan Töre’nin yeniden takıma kazandırılması gündeme geldi. Quaresma sonrası dönemde Gökhan Töre ile yola devam edilmesi fikri yüksek sesle konuşuldu. Gökhan’ın haricinde Orkan Çınar ismi de gündeme geldi.

Orkan Çınar’ın da kadroda yer alması planlandı. Beşiktaş’ta Quaresma’nın gidişi ve alternatifin sunulmasının 1 hafta içinde netleşmesi hedefleniyor.