Basketbol Real Madrid Fenerbahçe Euroleague maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Real Madrid Fenerbahçe Euroleague maçı saat kaçta, hangi kanalda?

18.04.2016 - 15:07 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Real Madrid Euroleague maçına artık saatler kaldı. Temsilcimiz Fenerbahçe deplasmansa İspanyol devi Real Madrid'in karşısına çıkıyor. Real Madrid Fenerbahçe Euroleague maçı'nın saat kaçta hangi kanalda yayınlanacağı büyük merak konusu oldu. Peki Real Madrid Fenerbahçe Euroleague maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Real Madrid Fenerbahçe Euroleague maçı saat kaçta, hangi kanalda

Fenerbahçe, Turkish Airlines Euroleague Play-off turu üçüncü maçında Madrid’de İspanya temsilcisi Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Heyecan dolu maçın ilk ayrıntıları geldi. Peki Real Madrid Fenerbahçe Euroleague maçı saat kaçta, hangi kanalda? Ayrıntılar ve yeni gelişmeleri skorer sayfamızdan takip edebilirsiniz...

Haberin Devamı

Fenerbahçe Real Madrid euroleague maçı nefes kesen bir mücadeleye sahne olaak Temsilcimiz Fenerbahçe ilk iki maçı Ülker Sports Arena'da oynadı ve rakibi Real Madrid'e adeta kök söktürdü.
FİNAL FOUR İÇİN SAVAŞACAKLAR!
Fenerbahçe THY Euroleague play-off çeyrek final 3. maçında deplasmanda İspanyol devi Real Madrid'e konuk oluyor. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin maçı kazanması halinde durum 3-0 gelecek ve Sarı Kanarya Final Four biletini cebine koyacak.
REAL MADRİD FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
Temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam deplasmanda Final Four için sahaya çıkıyor. Real Madrid Fenerbahçe maçı Barclaycard Center'da oynanacak maç, TSİ 21.45'te başlayacak. Bu dev karşılaşma Lig Tv 3 ten naklen yayınlanacak.
Başkent Madrid'de oynanacak maç nefes kesen bir müsabakaya sahne olacak Fenerbahçe Real Madrid euroleague maçı Sarı Lacivertli takım adına tarihi bir başarı olarak akıllarda yer edecek
İLK İKİ MAÇTA BÜYÜK MÜCADELE
İstanbul'da oynanan ilk maçı 75-69 ikinci maçı 100-78 gibi net bir skorla elde eden Fenerbahçe toplamada üç galibiyete ulaşıp Final Four'a adını altın harflerle yazdırmak istiyor. Temsilcimiz Fenerbahçe maç öncesinde büyük bir avantaja sahip.
Real Madrid Fenerbahçe Euroleague maçı saat kaçta, hangi kanalda
FENERBAHÇE KAYBEDERSE!
Karşılaşmayı Real Madrid'in kazanması durumunda ise serininin dördüncü maçı 21 Nisan perşembe günü yine Madrid'de oynanacak. Sarı Lacivertli temsilcimiz bu maçı da kazanamaz ise Final Four'a çıkan takım 26 Nisan'da İstanbul'da yanıtını bulacak!

Haberin Devamı

TURLA GEL FENERBAHÇE


THY Euroleague’de Fenerbahçe tur için İspanya’nın başkenti Madrid’de. Play-off çeyrek final serisinde Real Madrid’i İstanbul’da iki kez deviren Obradovic’in askerleri, bugün deplasmanda da kazanırsa rakibini süpürüp Final-Four’a yükselecek. Fenerbahçe’nin, Barclaycard Center’daki tur mücadelesi TSİ 21.45’te başlayacak. Toplam 3 galibiyete ulaşacak takımın Dörtlü Final’e yükseleceği seride temsilcimiz bugün istediği sonucu alamazsa dördüncü maç 21 Nisan Perşembe günü yine Madrid’de oynanacak.

İSTATİSTİKLER

Takım İstatistikleri (Real Madrid- Fenerbahçe):
Atılan Sayı: 83.6 – 78.5
Ribaund: 35.7 – 34.2
Asist: 19.2 – 16.3
Top Çalma: 5.9 – 5.2
Blok: 3.1 – 4.1
Top Kaybı: 11.9 – 12.0
İki Sayı Yüzdesi: %54.2 – %52.2
Üç Sayı Yüzdesi: %35.1 – %38.4
Serbest Atış Yüzdesi: %76.4 – %74.5
Oyuncu İstatistikleri (Real Madrid- Fenerbahçe):
Sayı Lideri: Sergio Llull (13.0) – Ekpe Udoh (12.3)
Ribaund Lideri: Gustavo Ayon (7.7) – Jan Vesely (7.0)
Asist Lideri: Sergio Rodriguez (6.3) – Ali Muhammed (3.7)
Top Çalma Lideri: Gustavo Ayon (1.8) – Bogdan Bogdanovic (1.1)
Blok Lideri: Gustavo Ayon (1.3) – Ekpe Udoh (2.1)
Verimlilik Lideri: Gustavo Ayon (18.2) – Jan Vesely (15.6)