Skorer Real'in gözü Emre'de

Real'in gözü Emre'de

05.08.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

İspanyol ekibinin hocası Del Bosque, "Her takımın hocası Emre gibi bir oyuncuya sahip olmak ister. Ben de istiyorum" dedi

Realin gözü Emrede



Galatasaray'ın da katıldığı Münih Turnuvası'nda mücadele eden Real Madrid, Münih'teki kampının kapısını Milliyet'e açtı.
İspanyol kulübünün hocası Vincente Del Bosque, Türk gazeteci olduğumuzu öğrenince konuyu önce Emre'ye getirdi. Galatasaray'ın genç oyuncusunu öven Del Bosque, "Emre'yi yakın takibe aldık. Bir yıldız izliyoruz. Geleceği çok parlak bir futbolcu. Her takımın hocası böyle bir oyuncuya sahip olmak ister. Ben de istiyorum" dedi.
Del Bosque, Galatasaray'la oynayacakları süper kupa maçı için ise şöyle konuştu:
"Bu karşılaşma bizim için lig ve Şampiyonlar Ligi öncesi en önemli test olacak. Galatasaray, zaten gücünü kanıtlamış bir ekip. Hakkında fazla bir şey söylemeye gerek yok. Geçen yılın iki şampiyonu vardı. Şimdi bunlar karşılaşacak."
Hakan Şükür ve Arif'in ayrılmasının Galatasaray için kayıp olduğunu vurgulayan Del Bosque, "Ancak Jardel'i alarak bunu kapattılar. Jardel iyi bir transfer ve çok etkili bir golcü" diye konuştu. İspanyol teknik adam, "Süper Kupa finali ilginç bir karşılaşma olacak. Merakla bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

FIGO

'Jardel bir imparator'
Dünya'nın en pahalı oyuncusu Luis Figo... Barcelona'dan Real Madrid'e geçmesi olay oldu. Real Madrid kampında da en çok ilgi Portekizli yıldıza gösteriliyor. Figo'ya Türk olduğumuzu öğrenince, "Avrupa Şampiyonası'nda kaliteli bir maç oynadık. Yine oynayacağız" dedi. Figo, Porto'dan tanıdığı Jardel'i alan G.Saray'ın büyük iş başardığını belirtti, "O ceza alanı içinde bir imparator" yorumunu yaptı. Figo, "Barcelona'dan neden ayrıldın?" sorusuna da "Barcelona beni affetsin. Bu yöneticilerin suçuydu" yanıtını verdi.

'Balic'e üzüldüm'
YANIMIZA Roberto Carlos geldiğince Figo ile konuşuyorduk. Brezilyalı yıldız, "Taffarel'le karşı karşıya oynamak çok güzel olacak" dedi. Sonra Balic'i sordu. Ayrılmasına çok üzüldüğünü söyledi ve devam etti: "Klas bir futbolcu. Yaşı daha genç. Önümüzdeki yıllarda İspanya'da mutlaka oynayacaktır. Kendisine selam gönderiyorum."

'Türkler savaşçı'
REAL Madrid'in İngiliz yıldızı McManaman, G.Saray'la yapacakları Süper Kupa maçının zevkli ve çekişmeli geçeceğini söyledi. McManaman, "Geçen sezon en büyük kupayı almıştık. Şimdi Süper Kupa'yı da istiyoruz. Türk futbolu kendini kabul ettirdi. Savaşçılar. Farklı bir ekol. Her futbolcu sonuna kadar mücadele ediyor. İyi maç olacak" dedi.

Yazarlar