Galatasaray Riekerink'in 11'i belli oldu

Riekerink'in 11'i belli oldu

21.09.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Beşiktaş derbisi için kafasındaki ilk 11’i şekillendirdi.

Riekerinkin 11i belli oldu

Teknik Direktör Riekerink, Beşiktaş maçı için kafasındaki 11’i şekillendirdi. Hollandalı teknik adamın, Çaykur Rize maçının kadrosu üzerinde değişiklik yapmayacağı belirlendi.

Haberin Devamı

Riekerink çok merak edilen sağ bek tercihini Sabri’den yana kullanmaya karar verdi. Defansın önünde öncelik Tolga ve Selçuk ikilisinden yana olacak. Ön alandaki Yasin-Sneijder-Bruma üçlüsünün önünde ise Eren Derdiyok yer alacak.

Linnes de kaçamadı!

Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını sürdüren Galatasaray dün de basına kapalı çalıştı. Antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcuların daha sonra savunmaya yönelik pas egzersizleri üzerinde durduğu bildirildi. Topa sahip olma çalışmalarıyla devam eden antrenmanın, dar alanda oynanan çift kale maçla tamamlandığı kaydedildi. Çalışmanın sonunda 25 yaşına giren Martin Linnes’in doğum günü Brezilya usulüyle kutlandı. Takım arkadaşları, Linnes’in başından aşağıya un döküp, yumurta kırdı.

Haberin Devamı

Podolski’ye test

Konya’da Beşiktaş ile oynanan Turkcell Süper Kupa maçında sakatlanan ve uzun süredir Almanya’da tedavi gören Lukas Podolski bugün İstanbul’a geliyor. Tecrübeli futbolcunun, sağlık ekibi tarafından kontrolden geçirileceği bildirildi. Uzun süredir sahalardan uzak olan Alman futbolcunun, Beşiktaş derbisinde kesin olarak düşünülmediği ifade edildi.

Yazarlar