Trabzonspor Rıza Çalımbay: "Takımda gerginlik var"

Rıza Çalımbay: "Takımda gerginlik var"

21.10.2017 - 21:52 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Evkur Yeni Malatayspor'a 1-0 mağlup olan Trabzonpsor'da teknik direktör Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

Rıza Çalımbay: Takımda gerginlik var

Süper Lig'de Evkur Yeni Malatayspor'a 1-0 mağlup olan Trabzonpsor'da teknik direktör Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Oyun olarak memnun değiliz. Bu maçta bazı şeyleri gördük. Bazı arkadaşların hazır olmadığını gördük. 10 kişi kalınca hamle yapma şansımız azaldı. Trabzonspor bu değil. Kötü giden bir süreç var. Takımda gerginlik var. Bazı şeyleri düzelteceğiz. Keşke bu görmeler milli maç arasında olsaydı. Kupa maçı bizim için büyük avantaj. Bunlar küçük şeyler ama benim adıma avantaj"

"G.Saray maçına mükemmel hazırlanacağız"

"Herkes biraz kapasitesinin altına düşmüş. 2. yarı iyi oynadık. Galatasaray maçına mükemmel şekilde hazırlanacağız. Oynadığımız oyunun çok üstüne çıkmalıyız"

Basın toplantısında 10 kişi kalmalarının hesaplarını bozduğunu dile getiren Çalımbay; "Hamle yapma şansımız kalmadı. Kırmızı karttan sonra ikinci yarıya daha dengeli girdik. Bir çok pozisyona girdik, bir tanesini atabilseydik daha farklı olurdu. Önümüzde bir kupa maçı var." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Çalımbay, kupa maçında takımı daha iyi tanıma şansına sahip olacağını belirterek, şunları kaydetti: "Bir an önce toparlarak iyi işlere imza atmalıyız. İki günde de bir şey yapmamız çok zor. Bazı arkadaşlarımız hiç hazır değil. Beklediğimizin çok altındalar. Ben bu açığın kapanacağına iyi, şeyler yapılacağına inanıyorum. Takımımızın moral olarak da düzelmesi gerekiyor. Bunlar da bize düşüyor. Ama bazı arkadaşlarımızın çok daha fazla çalışması, çift antrenman yapması gerekiyor. Yukarıyı yakalamak için Galatasaray maçı var önümüzde. Bu, futbolcu arkadaşlarımız için ve taraftarımıza kendimizi affetirmemiz için önemli bir maç."