Teleset Mobilya Akhisarspor 'Roberto Carlos çok sempatik'

'Roberto Carlos çok sempatik'

17.03.2015 - 17:01 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdürdü.

Roberto Carlos çok sempatik

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel özel bir radyo kanalına katıldığı canlı programda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Eryüksel, Kardemir Karabükspor galibiyetinin önemine değinerek, Roberto Carlos ile iyi bir yolda olduklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Özel bir radyonun canlı yayın programına konuk olan Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, “Gerçekten kritik bir maçtı, 26 puandaydık. Karabükspor için de tabiki büyük bir maçtı. Zor geçeceğini tahmin ediyorduk ancak ilk yarı 2 gol bulunca arkası geldi. Kendi adımıza gerçekten sevinçliyiz ancak Karabük adına da inşallah toparlarlar ve ligde de kalırlar. Ama futbol böyle maalesef inşallah onlar için de hayırlısı olur” dedi.

Roberto Carlos’un takıma uyumu hakkında konuşan başkan Eryüksel, “Tüm hocalar muhakkak böyledir ama Roberto Carlos gerçekten sempatik, çok alçak gönüllü ben kendi adıma kulübümüze doğru tercih yaptık ve başarıya doğru da hızla ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.

"İLK 10'DA BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ"

Haberin Devamı

Roberto Carlos’un Avrupa hedefinin hatırlatıldığı başkan Eryüksel, “Önümüzde 10 maç var ve hedefi olan bir hoca gerçekten. Hedefleri ile bizi ve futbolcuları da motive ediyor. Bu 10 maçın gidişine göre tabiki yukarıdaki takımlarında da oynayacağı maçlara göre bir şey olabilir. Ancak şuanda puan olarak 29’dayız, yukarıdaki takımların da fazla puan almaması gerekiyor. Bizim hedefimiz ilk 6’da hatta ilk 10’da bitirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

"HERKESİN ŞARTLARININ EŞİT OLDUĞU BİR LİGDE OYNUYORUZ"

Ligde rahatsız olduğu konular oldu mu sorusuna yanıt veren Başkan Eryüksel, “Sıkıntı ve rahatsız olduğumuz bir konu yok. Çünkü bizim şartlarımız bu, herkes bu şartlar yeşil sahalara çıkıyor ve konuda herhangi bir yanlı davranışın olmadığına inanıyoruz. Yani yapılan hataların yada neyi kastediyorsanız insani sebeplerden kaynaklandığına inanıyorum. Bu şekilde 3 senedir Süper Lig’deyiz, herkesin razı olduğu herkesin şartlarının eşit olduğu bir ligde oynuyoruz” dedi.

"90 DAKİKA TOPUN PEŞİNDE OLAN TARAF OLACAĞIZ"

Trabzonspor maçı için konuşan Başkan Eryüksel, “Biz çıkıp 90 dakika topun peşinde olan taraf olacağız. Sonucu Allah biliyor, inşallah her iki taraf için de hayırlısı olan olur” ifadelerini kullandı.

Süper Lig takımlarının yer aldığı Kulüpler Birliği ile ilgili Süper Lig A.Ş. kurulması ile ilgili soruları yanıtlayan Eryüksel, “İşin doğrusu kulüplerin de bu işin içerisinde bir şekilde olmasını arzu ediyoruz. Sadece federasyon değil, kulüpler buna sebep oluyorsa bu işin içinde bir şekilde kulüplerin de olmasını arzu ediyoruz. Ama Almanya ve İngiltere örnekleri veriliyor, öyle olur veya şuanda en azından bunun konuşulması bile bir başarıdır. Adım adım bence ilerleyecek ve kulüpler de bir şekilde bu işin içerisinde olmalı diyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Akigo Taraftarlar Grubuna seslenen Başkan Eryüksel, “Yıllardır bu işin çilesini çekmiş, favori bir taraftar grubumuz var. Belki sayış o kadar çok değil ama takımı 90 dakika destekleyen, rakibe hiçbir zaman küfür etmeyen, onlarla dost. Yani bu işin tabiyatı böyle olması gerekiyor. Bölye geldik inşallah böyle gider. Taraftarımız gerçekten bizim 12. gücümüzdür” dedi.