Demir Grup Sivasspor Roberto Carlos: Eksikler etkilemez

Roberto Carlos: Eksikler etkilemez

26.11.2013 - 14:53 | Son Güncellenme:

Cuma akşamı sahasında Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor'un teknik direktörü Roberto Carlos, 4 önemli oyuncusunun kart cezası yüzünden oynayamayacak olmasını değerlendirirken, "Bu tür aksilikler büyük takımları etkilemez" dedi.

Roberto Carlos: Eksikler etkilemez

Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Kırmızı beyazlılar, antrenmana top kapma çalışması ile başladı. Ardından pas çalışması yapan futbolcular çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.
Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Abdulkadir Özgen ile yedek kaleci Nihat Şahin katılmadı. Kasığından rahatsızlanan Ziya Erdal da antrenmanı yarıda bıraktı.
Takımdaki 4 önemli futbolcunun kart cezalısı olması ile ilgili değerlendirme yapan Carlos, bu tür aksiliklerin büyük takımları etkilemeyeceğini belirterek mevcut oyuncular arasından en iyi 11'i çıkaracağını belirtti.
Antrenmandan sonra kendi portresi şeklinde yapılmış pizza ile karşılanan Carlos, büyük şaşkınlık yaşadı. Hasan Kaya isimli bir pizza ustası tarafından yapıldığı pizza için teşekkür eden Carlos, basın mensuplarına poz verdi.

Yazarlar