Demir Grup Sivasspor Roberto Carlos siftah peşinde

Roberto Carlos siftah peşinde

08.12.2013 - 12:22 | Son Güncellenme:

Bu sezon Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray ile yaptığı maçlarda galibiyet sevinci yaşayamayan Sivasspor, yarın Beşiktaş'ı deplasmanda yenerek Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde "4 büyüklere" karşı ilk 3 puanını kazanmayı hedefliyor.

Roberto Carlos siftah peşinde

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, yarınki Beşiktaş maçıyla kırmızı-beyazlı ekibin başında ''4 büyüklere'' karşı ligdeki 4. sınavını verecek.

Haberin Devamı

Sivasspor teknik direktörlüğü görevine sezon başında getirilen Brezilyalı Roberto Carlos, ilk teknik direktörlük deneyimini yaşadığı kırmızı-beyazlı ekibin başında ligde 4 büyüklere karşı ilk sınavını, bir dönem formasını giydiği Fenerbahçe karşısında verdi. Ligin 3. haftasında Fenerbahçe'ye deplasmanda 5-2 yenilen Carlos'un ekibi, 8. haftada dış sahada Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı, 12. haftada Galatasaray'a 3 oyuncusunun kırmızı kart gördüğü maçta 2-1 mağlup oldu. Carlos yönetimindeki Sivasspor, Beşiktaş'ı yarın deplasmanda yenerek "4 büyüklere" karşı bu sezonki ilk galibiyetini elde etmeyi planlıyor.

Yiğidolar, son 2 maçından yenik ayrıldı

Ligde bu sezon geride kalan 13 haftada 7 galibiyet, 1 beraberlik, 5 mağlubiyetle 22 puan toplayan Yiğidolar, Beşiktaş karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak zirve takibini sürdürmek istiyor. Son 2 maçında dış sahada Galatasaray'a 2-1 ve evinde Medical Park Antalyaspor'a 3-0 mağlup olan Sivasspor, Beşiktaş'ı yenerek taraftarına 2 hafta aradan sonra 3 puan armağan etmeyi hedefliyor.