Demir Grup Sivasspor Roberto Carlos tribüne çıkabilir!

Roberto Carlos tribüne çıkabilir!

14.08.2013 - 21:36 | Son Güncellenme:

Sivasspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan, lisans sorunu yaşayan Roberto Carlos'un Kayserispor maçında büyük ihtimalle tribünde olacağını ifade etti.

Roberto Carlos tribüne çıkabilir

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Sivasspor, maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı idman ile sürdürdü. Sportif direktör Murat Erdoğan, "Carlos'un lisans konusunu çözmeye çalışıyoruz. Yetişmezse bu hafta tribünde olabilir" dedi.
Kırmızı beyazlılar, teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde akşam saatlerinde tek çalışma yaptı. İdman öncesi futbolcular ile bir toplantı yapan Roberto Carlos, futbolculara Kayserispor karşılaşmasının önemini anlatı. Düz koşu ile başlayan antrenmanda futbolcular kondisyon ağırlıklı çalıştı. Ardından çift kaleye yer verildi. Çalışmaya milli takımda bulunan Ziya Erdal ile sakat olan Timur Özgöz katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan John Utaka, Burhan Eşer ve ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Kayserispor karşılaşmasının büyük önem taşıdığını belirten sportif direktör Murat Erdoğan, "Zorlu bir fikstür çektik, Kayserispor ligin güçlü takımlarından. Bizim için önemli bir maç olacak. Belli bir gücümüz var onun üzerine çalışmalar yaptık yeni oyuncularımızla. Bu maç lige iyi bir başlangıç yapmamız adına fırsat olarak görüyoruz. Bütün oyuncularımız hazır. Herkes motive durumda. Bu açıdan artık idmanlara devam edip beklemeye geçeceğiz" dedi.

Haberin Devamı

TRİBÜNE ÇIKABİLİR
Carlos'un lisansı konusuna da değinen Erdoğan, "Aslında bir sıkıntı yok. Fakat Güney Amerika'dan alınan lisans olduğu için sıkıntılar oldu bu süreci de uzattı. Bizim federasyon da ilk kez böyle bir şeyle karşılaştı. Ama maça kadar çözüleceğini düşünüyorum, sürekli görüşme halindeyiz. Bu hafta çözülmezse, en kısa sürede çözülecektir. Yani hocanın lisansıyla alakalı bir sorun yok. Kulübede duramayacak öyle düşünüyorum. Herhalde bir maçlığına da olsa tribünden takip edecektir takımı. Zaten yardımcı hocaları da var çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum" diye konuştu.