Fenerbahçe Robin Van Persie'ye milli şok

Robin Van Persie'ye milli şok

03.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin tecrübeli forveti Robin Van Persie’ye milli takımdan beklenen karar geldi.

Robin Van Persieye milli şok

Fenerbahçe’nin tecrübeli forveti Robin Van Persie’ye milli takımdan beklenen karar geldi. De Telegraaf’da milli takım kariyeri bittiği yazılan Van Persie, Hollanda’nın Almanya ve Galler ile yapacağı özel maçlara çağrılmadı.

Haberin Devamı

EURO 2016 vizesini kaçırarak hayal kırıklığı yaşayan Hollanda’da da son eleme maçlarında sürekli yedek kalan ve antrenmanda takım arkadaşı Memphis Depay ile tartışan 32 yaşındaki golcü Danny Blind tarafından kadroya davet edilmedi. Blind, gerekçe olarak Van Persie’nin formsuz olmasını gösterdi.

Konuyla alakalı NOS Televizyonuna konuşan Pierre Van Hooijdonk da Van Persie’nin milli takıma bundan böyle seçilmeyeceğini ifade ederek, “Artık seçilmez. Zaten son dönemde iyi bir yedek olamadı. Bana göre takımda geleceğe dönük çalışmalar olacak” dedi.

‘Barça’ya gider’

Hollanda’da yayın yapan NOS Televizyonu, Robin Van Persie’nin Barcelona transferini masaya yatırdı. Son dönemde çıkan haberleri değerlendiren gazeteciler, golcü oyuncunun böyle bir transferi isteyeceğini vurguladı. Yapılan yorumda, “Van Persie’nin Barcelona riskini alabileceği, Messi, Suarez ve Neymar gibi isimlerin arkasında beklemekten çekinmediği” aktarıldı.