İtalya Serie A Ronaldo’nun imzası!

Ronaldo’nun imzası!

28.08.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Juventus, kadrosuna kattığı Cristiano Ronaldo sayesinde 2 Temmuz’da 665 milyon euro olan kulüp değerini 24 Ağustos itibariyle 1 milyar euronun üzerine taşıdı.

Ronaldo’nun imzası

İtalyan devi Juventus’ta Cristiano Ronaldo’nun etkisi artarak devam ediyor. Portekizli yıldız, imza attığı andan itibaren Çizme ekibine ekonomik ve sosyal anlamda büyük kazançlar getirdi.

Haberin Devamı

Özellikle kulüp değeriyle alakalı ortaya çıkan rakamlar dudak uçuklattı. Ronaldo’nun kadroya katıldığı 2 Temmuz tarihinde 665 milyon euro olan kulüp değeri, 24 Ağustos itibariyle 1 milyar euronun üzerine çıktı. Konuyla alakalı İtalya basınında yer alan haberlerde, kulübün hem borsa hem de ekonomik gelirlerinin sürekli artış gösterdiği ifade edildi.

Yıl sonunda ve 2019’un ilk aylarında da Ronaldo sayesinde Juve’nin değerinin daha da artacağı öngörülüyor. Bu arada Serie A’da 2 maça çıkan Ronaldo, henüz gol atma başarısı gösteremedi. Sahada henüz sonuçlara etki edemeyen 33 yaşındaki oyuncu, sosyal medyada, tribünlerde ve ekonomik piyasada kulübüne fazlasıyla artış sağladı. Özellikle Ronaldo’nun katkısıyla Juventus’un Serie A ve Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olma ihtimalinin de kulüp değerinin 1.5 milyar euronun üzerine çıkacağı aktarıldı.

Haberin Devamı