Magazin Ronaldo'nun Katheryn Mayorga'ya yaptığı ödemenin belgesi ortaya çıktı

Ronaldo'nun Katheryn Mayorga'ya yaptığı ödemenin belgesi ortaya çıktı

08.10.2018 - 12:39 | Son Güncellenme:

Cristiano Ronaldo'nun kendisine tecavüz ettiğini ve karşılığında sus payı 325 bin euro ödeme yaptığını iddia eden Kathryn Mayorga'nın aldığı ödemenin belgesi ortaya çıktı.

Ronaldonun Katheryn Mayorgaya yaptığı ödemenin belgesi ortaya çıktı

Alman Der Spiegel Dergisi, Cristiano Ronaldo'nun tecavüz ettiği iddia edilen Kathryn Mayorga'ya verdiği belirtilen 325 bin euroluk sus payı parasının belgesini yayınladı. 13 Haziran 2009'da Las Vegas'ta gerçekleşen olayda Kathryn Mayorga, Cristiano Ronaldo'nun kendisine tecavüz ettiğini öne sürerken Ronaldo ise ilişkinin rızaya dayalı olduğunu savunuyor.

Haberin Devamı

Mayorga, ilişki sırasında birkaç kez hayır dediğini ancak Ronaldo'nun kendisini zorladığını iddia ediyor.

"DUYGUSAL TRAVMA YAŞADIM" DEMİŞTİ

Mayorga tecavüzün ardından ciddi bir duygusal travma yaşadığını söylemiş ayrıca Ronaldo'nun kendisine susması karşılığında 325 bin euro'luk bir anlaşmayı zorla kabul ettirdiğini iddia etmişti.

Mayorga Der Spiegel'e verdiği röportajda şu anda öne çıkmasını da 3 sebebe bağlamıştı: Yeni bir dava açarak adaleti bulabileceğine inanması, MeToo hareketinin kendisine cesaret vermesi ve kamuyonun ilgisini davaya çekerek diğer muhtemel mağdurların öne çıkmasını sağlamak.

325 BİN EUROLUK BELGE ORTAYA ÇIKTI

İşte Der Spiegel dergisi Mayorga'nın bahsettiği belgeyi yayınladı. Spiegel yayınladığı belgelere Ronaldo'nun avukatlarının bile itiraz etmediğini ve belgelerin gerçekliğinden şüphe edilmediğini belirtti. Belgenin 325 bin euroluk ödeme yapıldıktan sonra imzalandığı belirtiliyor.

Haberin Devamı

Belgenin Ronaldo'nun Mayorga'ya kendisinde HIV olmadığına dair garanti verdiği belirtiliyor.

Ronaldonun Katheryn Mayorgaya yaptığı ödemenin belgesi ortaya çıktı

Bu dava Las Vegas'ta görülmeye devam ederken ikinci bir iddia daha ortaya atıldı. Kathryn Mayorga'nın avukatı, Leslie Stoval Daily Mail'e bir tecavüz vakası daha olduğunu açıkladı. Stovall, "Benzer bir deneyim yaşadığını söyleyen bir başka kadın beni aradı" dedi. Stovall Ronaldo'yu tecavüzle suçlayan 2. kadının kimliğini açıklamadı ancak kadının şikayetini Las Vegas polisine iletebileceğini söyledi. (Haberler.com)