İngiltere Premier Lig Roy Hodgson'dan itiraf!

Roy Hodgson'dan itiraf!

03.12.2013 - 13:44 | Son Güncellenme:

İngiltere Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Roy Hodgson, Liverpool'da forma giyen Daniel Sturridge'i sakat olarak oynattığını itiraf etti.

Roy Hodgsondan itiraf

İngiltere Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Roy Hodgson, Daniel Sturridge'i sakat olmasına rağmen Almanya ile yaptığı hazırlık maçında oynattığını söyledi.

Haberin Devamı

Sturridge'i oynattığı için pişman olmadığını ve Liverpool camiasından özür dilemeyeceğini kaydeden Hodgson, 24 yaşındaki futbolcunun mental kararlılığını test etmek için böyle bir tercih yaptığını ifade etti. Liverpoollu oyuncunun yüzde yüz hazır olmamasına rağmen sahaya çıkmasının kendisi için önemli olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, "Tam hazır olmamasına karşın oynaması beni memnun etti. Artık gelecek için ona güvenebileceğimi biliyorum" diye konuştu.

Geçen ay tam hazır olmamasına rağmen Almanya'ya karşı 1-0 kaybedilen hazırlık maçında 90 dakika boyunca forma giyen İngiliz oyuncunun, sol ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle 8 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. İngiltere Premier Lig'de sezona iyi bir başlangıç yapan Liverpool ile 12 resmi maça çıkan Sturridge, bu karşılaşmalarda 9 gol atma başarısı gösterdi.