Galatasaray Rus hakem yorumu!

Rus hakem yorumu!

24.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Teknik Direktör Mustafa Denizli, “Rus hakem Bezborodov’un, Galatasaray maçına atanması sıkıntı oluşturabilir mi?” sorusuna, “Onu bilemem. Bunu hakeme sormak lazım. Hocada sıkıntı olur mu bilmem ama bizde olmaz” yanıtını verdi.

Rus hakem yorumu

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda İtalyan Lazio ile Galatasaray arasında oynanacak rövanş maçını, Rusya Futbol Federasyonu’ndan Vladislav Bezborodov yönetecek.

Bezborodov’un atanmasının ardından Türkiye ile Rusya arasındaki gerilimin maça yansıyıp yansımayacağı tartışılmaya başladı. Ancak buna son noktayı Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli koydu.
Denizli, bir gazetecinin Türkiye ile Rusya arasındaki ilişkilerin hatırlatılması ve “Bezborodov, Galatasaray maçına atanmasının sıkıntı oluşturabilir mi? diye sorması üzerine Mustafa Denizli, “Onu bilemem. Bunu hakeme sormak lazım. Hocada sıkıntı olur mu bilmem ama bizde olmaz” cevabını verdi.

Mustafa Denizli, Lazio karşısında ne yapacaklarını bildiklerini belirterek, “Buradaki maç sonrası, bizi başarıya götürecek skorun ne olduğunun da farkındayız. Bütün hazırlıkların içinde bunları da çalıştık. Galatasaray olarak bu tür maçlara yıllardır alışığız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Sinerji aktarımı

Sarı-kırmızılı taraftarın Lazio ve Trabzonspor maçlarında sergilenen performansların ardından tur için umutlandığının belirtilmesi üzerine deneyimli teknik adam, “Taraftarımız gibi düşünüyorum. Sinerji aktarımı yaşıyoruz. Onların düşüncelerine katılmamamız mümkün değil. Galatasaray, mücadelesini ve oyun anlayışını ileri götürüyor. Bu da bizim için olumlu bir hadise” dedi.

Galatasaray’ın Roma’ya gelişinde az sayıda taraftar takımı karşıladı.