Skorer Ruslardan gözaltı

Ruslardan gözaltı

10.12.2009 - 02:43 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’u takibe alan Rubin Kazan ile CSKA Moskova, Selçuk ile Gökhan Ünal’a ilgi duyuyor. Saturn takımının ise Tayfun Cora ile kaleci Sylva’yı listesine aldığı ifade edildi

Ruslardan gözaltı

Fatih Tekke’yi Zenit’e, Gökdeniz’i Rubin Kazan’a veren Trabzonspor’un kapısına Ruslar yine dayandı.
Rus takımlarından CSKA Moskova ile Rubin Kazan’ın, Selçuk ve Gökhan Ünal’ı transfer gündemine aldığı öğrenildi. Saturn takımının ise Tayfun Cora ve kaleci Sylva’yla yakından ilgilendiği, 2 futbolcu için nabız yoklayacağı belirtildi. Yönetim, Teknik direktör Şenol Güneş’e danışmadan kimseyi satmayı düşünmüyor.
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in, “Bizim takımımızda yer alan 4-5 futbolcuya da çok ciddi transfer teklifleri var. Ama biz büyük takım olduğumuz için asla bunları satmayacağız“ diyerek dile getirdiği transfer tekliflerinin Rus Ligi’nden geldiği ortaya çıktı.
Zenit’in Fatih Tekke’yi aldıktan sonra önce liginde, ardından da UEFA Kupası’nda şampiyon olması, Rubin Kazan’ın da Gökdeniz’i transfer ettikten sonra üst üste 2 sezon şampiyonluk yaşaması Rus takımlarının bordo-mavililere sıcak bakmasına neden oldu.

Haberin Devamı

Çifte çalışma
Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor dünü iki antrenmanla geçirdi. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan idmanın sabah bölümünde bordo-mavililer kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. İlk olarak kondisyon salonunda çalışan futbolcular, daha sonra sahaya çıkarak düz koşu yaptı. Bordo-mavili ekipte, Tayfun, Yattara ve Zafer takımdan ayrı olarak doktor kontrolünde koştu. Karadeniz ekibi akşam da taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi.