Skorer Sabaha kadar uyumadı

Sabaha kadar uyumadı

29.10.2011 - 11:23 | Son Güncellenme:

Fatih Terim, 3 sakat, 2 cezalı yüzünden Kayserispor maçı öncesi çare arıyor

Sabaha kadar uyumadı

Fatih Terim kadro krizi nedeniyle son 2 geceyi uykusuz geçirdi. Stoperde Hakan Balta ya da Semih Kaya'yı düşünen Terim, Elmander'i arkasına koyacak 3'lüyü ise bulamıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, zorlu Kayseri maçı öncesinde büyük bir kabus yaşıyor. Sakatlıklar, cezalılar ve formsuzluklar yüzünden maça çıkartacak onbir bulmakta zorlanan Fatih Terim çareler arıyor.

Bir doktor olmadığı kalan Terim, kara kara düşünürken son iki geceyi uykusuz geçirdi. Kafasında 40 tilki çözüm bulmaya çalışan Terim, Sabrı ve Servet'in kart cezalısı, Kazım, Engin Baytar, Gökhan Zan ile Milan Baros'un ise sakatlıkları nedeniyle zor durumda.

Terim'in sabahlara dek düşündüğü ve bulmaya çalıştığı çözüme gelince:

1-Kalede Muslera: Fernondo Muslera, Kayseri maçında sahada olacak. Ancak yediği son goller eleştiri konusu olmuştu. Ufuk Ceylan zayıf halka, Aykut da kesecek durumda değil. Dolayısıyla Muslera'dan vazgeçmek mümkün değil.

Haberin Devamı

2-Defansa Balta çözüm: Gökhan Zan ve Servet yok. Sabri de cezalı.. Yani ideal savunma dörtlüsünden 3'ü kesin yok. Eboue ve Ujfalusi'nin yanına konacak iki oyuncu belirsiz. Daha doğrusu Hakan Balta Belli... Balta sol bek oynarsa stoperde Semih Kaya düşünülüyor. Balta stopere geçerse solda Çağlar oynayabilir. Terim, Semih Kaya ve Çağlar konusunda karar verebilmiş değil.

3-Orta saha karmakarışık: Melo ve Selçuk İnan'da sorun yok... İki oyuncu da görevini yapacak. Melo'nun direncinin azalması da dikkat çekici. Peki forvet arkasında kimler olacak?

Engin'den gelen kötü haber var. Sakatlığı süren bu oyuncunun tedavisine devam ediliyor. Ancak bu maçta da takımdaki yerini alamıyor. Formsuz Riera da Terim'in mecruren oynatacağı bir isim. İspanyol yıldız sol kanattaki yerini alacak. Sağda Engin olmazsa Sercan Yıldırım alternatif isim. Yine Yekta da forma şansına sahip.

4-Forvette Elmander kesin: Baros sakat... Fatih Terim Kayseri deplasmanında Elmander'i tek forvet oynatacak.

(Akşam)