Skorer Sahaya inmemiş, tribünden düşmüşler

Sahaya inmemiş, tribünden düşmüşler

17.04.2012 - 13:43 | Son Güncellenme:

.

Sahaya inmemiş, tribünden düşmüşler

* BJK - GS arasındaki olaylı maçta sahaya girdikleri belirlenen 4 kişiyle plastik şişe attığı tespit edilen 1 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Poliste ifadeleri alının bu kişilerin kendilerini "sahaya girmedik, itilince düştük" diye savundukları öğrenildi. İnönü Stadında oynanan maçta sahaya girdikleri belirlenen 4 kişi ile pet şişe attığı tespit edilen 1 kişi ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Sahaya giren şüphelilerin 4’ü de polis ifadelerinde, taraftarların itmesiyle sahaya düştüklerini iddia etti.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Haberin Devamı

Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda oynanan ve Galatasaray’ın Beşiktaş’ı 2-0 yendiği maçta çıkan olaylar ile ilgili 5 kişi gözaltına alındı. Maç sırasında sahaya giren Yusuf D.(33), Temel K.(33), İsa K.(23), Halil İbrahim E.(23) ile sahaya pet şişe attığı anlaşılan Engin Ö.(37) Gasp Büro Amirliği’nde sorgulandı.

"İTİLİNCE SAHAYA DÜŞTÜM, GÜVENLİK GÜÇLERİNDEN KAÇIYORDUM"

Maç sırasında sahaya girerek Galatasaraylı futbolcu Eboue’yi kovalayan İsa K. ifadesinde, “Maç sırasında taraftarların itmesiyle sahaya düştüm. Güvenlik güçleri beni kovalayınca da reklam panolarına çarpmamak için sahaya girmek zorunda kaldım. Olay çıkartmak amacım yoktu" dediği öğrenildi.

Diğer Zanlıların da polise verdikleri ifadelerinde taraftarların itmesiyle sahaya düştüklerini ve olay çıkartmak amaçlarının olmadığını ileri sürdüler.

SAVCININ TALİMATIYLA SERBEST BIRAKILDILAR

Haberin Devamı

Şüphelilerin 5’i de savcılık talimatıyla Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki ifade işlemlerinin ardından gece serbest bırakıldı.