Milli Takım Sakatlanan Burak ve Selçuk yok!

Sakatlanan Burak ve Selçuk yok!

12.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

ABDULLAH Avcı, Hollanda ve Estonya maçlarında 11’de şans vermediği Selçuk İnan’ı yine yanında oturtacak.

Sakatlanan Burak ve Selçuk yok

Genç hoca son taktik idmanda Selçuk’u ‘As takım’da denemezken, formayı yine M.Topal-Emre ikilisine verdi.
BU arada Burak Yılmaz’dan kötü haber geldi. Sol kalça arkası kas grubunda ağrıları bulunan golcüyü Macaristan maçı için riske etmeyecek olan Avcı, Umut’u tek forvet oynatacak. Hamit de kendini iyi hissederse bugün sahada olacak. Aksi bir durumda ise Hamit’in yerine Mevlüt formayı alacak.

Haberin Devamı

İşte Avcı'nın planı

Milli Takım Teknik Direktörü, 4-2-3-1 olarak düşündüğü taktikte oyunculara sürekli “Kontrolsüz güç, güç değildir. Romanya boş alanda çok etkili. Bunu aklımızdan çıkarmamalıyız” uyarılarında bulundu

2014 Dünya Kupası Elemeleri’nde Romanya ile bugün kritik bir maça çıkacak olan Milli Takım’da Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın, kafasındaki 11’i netleştirdiği öğrenildi.
Avcı’nın, Fenerbahçe’de form yakalayan Caner Erkin’e yer açmak istediği ve bu oyuncuyu Sercan Sararer’in yerine düşündüğü kaydedildi. Kalede Volkan Demirel ile savunmada Gökhan - Semih - Ömer Toprak ve Hasan Ali Kaldırım’ı görevlendirecek Avcı’nın, orta sahadaki tercihlerinde ise büyük değişiklik olmayacak. Avcı’nın, Estonya maçının yıldızları; Emre Belözoğlu ile Mehmet Topal’ı kesinlikle kesmeyi düşünmediği belirtildi.
Milli çalıştırıcının, oyun formatını ise 4-2-3-1’i olarak belirlediği bildirildi. Savunmanın hemen önündeki hatta Emre ile Mehmet Topal’dan vazgeçmeyecek olan Avcı’nın tartışmalara neden olan Selçuk İnan ‘ı kulübede tutacağı kaydedildi. Avcı’nın hücum hattı için son kararını bugün vereceği öğrenildi. Sol kalçasındaki ağrıları nedeniyle Burak Yılmaz’ın durumunun bugün belli olacağı bildirildi. Solda Caner Erkin’e şans tanıyacak Avcı, Burak’ın forma giymemesi halinde Umut’u ileri uca çekecek. Sağ kanatta ise Hamit’i görevlendirecek.

Haberin Devamı

Sakatlanan Burak ve Selçuk yok

Yazarlar