Diğer ‘Şampiyonlar çıkaracağız’

‘Şampiyonlar çıkaracağız’

21.06.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’ndaki yaz spor okulunun açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, “İnşallah bu gençler, bu çocuklar arasından dünya ve olimpiyat şampiyonları çıkaracağız” diye konuştu

‘Şampiyonlar çıkaracağız’

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nda düzenlenen yaz spor okulu etkinliğinin açılışına katıldı.

Haberin Devamı

Bakanlık tarafından düzenlenen yaz spor okullarının artık daha coşkulu ve kalabalık geçtiğinin altını çizen Kasapoğlu, “Çünkü biz yıllardır sizlere hizmet ederken, bir yandan da ‘daha çok kişiye nasıl ulaşırız, daha iyi hizmeti nasıl sunarız’ diye düşünüyoruz. Bu çalışmalarımızın sonucunda ortak bir çözüm ürettik. Milli Eğitim Bakanlığımız ile bir ortaklığa giderek okullarımızın spor salonlarını okul saatleri dışında kullanıma açtık. Böylece daha çok evladımızın daha geniş bir zamanda bu etkinliklerden faydalanmasını sağladık. İnşallah bu gençler, bu çocuklar arasından dünya ve olimpiyat şampiyonları çıkaracağız” dedi.

Çocukların spor alışkanlığı kazanmasında velilere de büyük iş düştüğüne dikkati çeken Gençlik ve Spor Bakanı, “Biz çocuklarımız için bu yaz spor okulunu hizmete açtık. Bu bizim sorumluluğumuz ve görevimiz ama sizlerin de bu çağrıya kayıtsız kalmayıp evlatlarınızı buraya getirmeniz, işin hayati noktası” dedi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı örnek olsun
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatının çocuklara örnek olması gerektiğini dile getiren Kasapoğlu, “Kasımpaşa sokaklarında o zaman bulabildiği malzemelerle futbol oynayan bir çocuğun bir dünya liderine dönüşme hikayesine bugün gururla şahitlik ediyoruz. Sizler de sporun sağlayacağı katkılarla ileride yalnız iyi bir sporcu değil, her ne iş yapıyorsanız o alanın en iyisi olabilirsiniz. Sizin hikayeniz de Sayın Cumhurbaşkanımızın hikayesi gibi günün birinde birilerine ilham olabilir” ifadelerini kullandı.