1.Lig "Şampiyonluk havasına girmeliyiz"

"Şampiyonluk havasına girmeliyiz"

07.11.2016 - 13:59 | Son Güncellenme:

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Gevrek, "Ümraniyespor karşısında futbolcularımız iyi mücadele etti ve önemli bir galibiyet aldık" dedi.

Şampiyonluk havasına girmeliyiz

TFF 1. Lig'in lideri Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, sahalarında Ümraniyespor'u 2-1 yenerek önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Sarı-siyahlı kulübün başkanı Adil Gevrek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ümraniyespor müsabakasından 2-1'lik sonuçla ayrılan futbolcularını ve teknik heyeti kutladığını belirtti.

Ümraniyespor karşısında aldıkları galibiyetle hem liderliklerini sürdürdüklerini hem de rakip takımlarla aralarındaki puan farkını açtıklarını aktaran Gevrek, şunları kaydetti: "Ümraniyespor karşısında futbolcularımız iyi mücadele etti ve önemli bir galibiyet aldık. Teknik heyet ve futbolcularımızı aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ediyoruz. Ayrıca bizi yalnız bırakmayan ve her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza da şükranlarımızı sunuyoruz. Ancak bu stadı doldurmamız gerekiyor. İnşallah bundan sonraki maçlarda taraftarlarımızın stadı doldurup, şampiyonluk havasına girmesi gerekiyor." Gevrek, karşılaşmayı Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin de izlediğini hatırlatarak, "Sayın Bakanımız bizleri onurlandırdı. Aynı şekilde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Valisi Mustafa Toprak, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik olursa inşallah hedefimize ulaşırız." ifadelerini kullandı.

Yazarlar