Diğer Şampiyonluk Ligi start aldı

Şampiyonluk Ligi start aldı

22.01.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin en büyük profesyonel espor ligi Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi, Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın ise en büyük espor tesisi Riot Games Espor Sahnesi’nde yapılan görkemli açılış töreniyle yeni sezona ‘merhaba’ dedi.

Şampiyonluk Ligi start aldı

Türkiye’nin en büyük profesyonel espor ligi Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi, Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın ise en büyük espor tesisi Riot Games Espor Sahnesi’nde yapılan görkemli açılış töreniyle yeni sezona ‘merhaba’ dedi. Törene TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy da katıldı.

Haberin Devamı

Profesyonel esporcularla sohbet ederek League of Legends oyunu hakkında bilgi alan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım, gençlerle gerçekleştirdiği sohbetin ardından Riot Games Espor Sahnesi’ni gezdi.

Yeni lig sezonunu değerlendiren Aksoy ise şunları söyledi: “Espor ekosisteminin büyümesine destek olmak ve ülkemizde esporun gelişmesine katkıda bulunmak istiyoruz. 2 yılda espor pazarına yaklaşık 12 milyon TL’lik yatırım yaptık. 2022 yılının sonuna kadar toplam yatırımımızın 30 milyon TL’ye ulaşmasını planlıyoruz.”