1.Lig Samsunspor'da galibiyet sevinci

Samsunspor'da galibiyet sevinci

11.05.2015 - 16:55 | Son Güncellenme:

Samsunspor Sportif Direktörü Zeren, "Bucaspor maçını devre arasında soyunma odasında kazandık" dedi.

Samsunsporda galibiyet sevinci

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, "Bucaspor maçını devre arasında soyunma odasında kazandık" dedi.

Haberin Devamı

Zeren, 5-3 kazandıkları Bucaspor maçıyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki takımın da ligde farklı hedeflerinin olduğunu söyledi. Maçtan önce bunu oyunculara anlattıklarını belirten Zeren, "İki takım da sahaya kazanmak adına çıktı. İki ekip için de stresli bir maçtı. Karşılaşmaya golle başlamamıza rağmen hemen arkasından rakibin peş peşe goller bulması, bocalamamıza neden oldu. Stres ve panik havası nedeniyle ilk yarı tatsız bir skor ortaya çıktı" diye konuştu.

Devre arasında soyunma odasında 10 dakika boyunca kimsenin tek kelime konuşmadığına dikkat çeken Zeren, şunları kaydetti: "Sonra teknik direktörümüz oyuncularımıza, 'çıkın bu maçı lehimize çevirin, tarihe geçin' diye bir konuşma yaptı. Bu konuşmanın ardından takımda müthiş bir kazanma hırsı oluştu. Oyuncularımızın gözünde bu maçı kazanabileceğimizin heyecanını gördük. Yönetim Kurulu Başkanımız Erkut Tutu ve diğer yönetim kurulu üyelerimiz de oyuncularımıza kazanabileceğimiz konusunda müthiş sinerji verdi. Yani Bucaspor maçını devre arasında soyunma odasında kazandık."

Haberin Devamı

Zeren, ikinci yarıda sahaya çıktıklarında rahat olduklarını vurgulayarak, "Çünkü kazanacağımızı biliyorduk, "Oyuncularımız muhteşem bir performansla maçı çevirdi. Hatta yakaladığımız tüm fırsatları gole çevirsek, daha farklı bir skor ortaya çıkabilirdi. Ancak bu skor da bizim 3 puan almamıza yetti, mutluyuz ve keyifliyiz" ifadesini kullandı.