1.Lig Samsunspor'da kaptan rotayı çizdi

Samsunspor'da kaptan rotayı çizdi

05.03.2016 - 11:31 | Son Güncellenme:

Samsunspor Takım Kaptanı Musa Aydın, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında alacağımız sonuç, ligi nerede bitireceğimizi etkileyecek" dedi.

Samsunsporda kaptan rotayı çizdi

PTT 1. Lig'de son 3 maçını kazanan Samsunspor'un takım kaptanı Musa Aydın, yarın yapacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında alacakları sonucun ligi nerede bitireceklerini de etkileyeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Musa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son 3 haftada 3 galibiyet alarak büyük moral bulduklarını, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini kaydetti.

Galibiyetlerin Samsun'a heyecan getirdiğini dile getiren Musa, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında alacağımız sonuç, ligi nerede bitireceğimizi etkileyecek. Bu maçı kazanırsak bundan sonraki maçlarda hem iç hem dış sahada taraftarlarımız bizi yalnız bırakmayacak. Bunun oyuncular olarak farkındayız. Sahaya teknik direktörümüz hangi 11'i sürerse sürsün, hepimiz göreve hazırız ve 90 dakika kazanmak için büyük bir mücadele vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Rakipleri ile aralarında sadece 1 puan bulunduğuna dikkati çeken Musa, deplasmanda kazanmak gibi kaybetmemenin de önemli olduğunu, Samsun'a puan veya puanlarla dönmek istediklerini sözlerine ekledi. Öte yandan Samsunspor kafilesi, THY'ye ait tarifeli uçakla Ankara aktarmalı olarak Gaziantep'e gitti. Karadeniz ekibinde sakatlığı devam eden Ercan Yazıcı dışında cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor.

Haberin Devamı

Kamil Ocak Stadı'nda yarın saat 13.30 başlayacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Samsunspor maçını hakem Abdullah Yılmaz yönetecek.