1.Lig Samsunspor'da tek hedef galibiyet

Samsunspor'da tek hedef galibiyet

14.12.2013 - 17:31 | Son Güncellenme:

Samsunspor Teknik Direktörü Kalpar, "Çıkıp aslanlar gibi oynayacağız ve maçı kazanacağız. Bunun dışında bir şey düşünmüyoruz" dedi.

Samsunsporda tek hedef galibiyet

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, pazartesi deplasmanda Karşıyaka ile yapacakları maçla ilgili, "Çıkıp aslanlar gibi oynayacağız ve maçı kazanacağız. Bunun dışında bir şey düşünmüyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Kalpar, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, pazartesi deplasmanda oynayacakları Karşıyaka maçını çok önemsediklerini belirtti. Hazırlıklarını hafta boyu sürdürdüklerini ifade eden Kalpar, "Oyuncularımın kazanma arzusu en üst seviyede. Şunu açıklıkla ifade edeyim, hiçbir rakibimizden korkmadığımız gibi, Karşıyaka'dan da korkmuyoruz. Çıkıp aslanlar gibi oynayacağız ve maçı kazanacağız. Bunun dışında bir şey düşünmüyoruz. Başaracak güçteyiz" diye konuştu.

Hafta boyunca kötü hava şartları nedeniyle spor salonunda idman yapmak zorunda kaldıklarını anlatan Kalpar, "Maalesef iki idmanımızı salonda yapmak zorunda kaldık. Bu bizi fazlasıyla etkilemedi. Biz salonda da istediğimiz idmanı yaptık. Mersin İdmanyurdu ve Orduspor mağlubiyetlerini unuttuk. Mersin İdmanyurdu maçında ilk yarı çok iyiydik ama ikinci yarı aynı şeyi söyleyemem. Orduspor maçında ise çok kötüydük. Bu iki mağlubiyete üzüldük ancak her şeyin sonu değil. Oyuncularımızı kafa olarak da Karşıyaka maçına hazırladık. Kimse merak etmesin Samsunspor ligin ilk yarısında ligi en iyi yerde bitirecektir" şeklinde konuştu. Öte yandan Samsunspor, Karşıyaka maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Kalpar yönetiminde sürdürdü. Kalpar, koşunun ardından taktik ağırlıklı çalışma yapan futbolcuları sık sık uyardı. İdmanın sonunda bazı oyuncular şut çalışması yaptı.

Yazarlar