1.Lig Samsunspor'un gözü üst sıralarda

Samsunspor'un gözü üst sıralarda

19.12.2013 - 16:49 | Son Güncellenme:

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "Manisaspor maçını kazanarak hem galibiyet serisi yakalamak hem de ligde üst sıralara tırmanmak istiyoruz" dedi.

Samsunsporun gözü üst sıralarda

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, "Manisaspor maçını kazanarak hem galibiyet serisi yakalamak hem de ligde üst sıralara tırmanmak istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Kar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karşıyaka maçını kazanarak moral bulduklarını söyledi. Takımın 2 hafta üst üste mağlup olmasından sonra Karşıyaka'yı yenerek üzerindeki stresi attığını belirten Kar, "Hafta sonu sahamızda ligin güçlü takımı Manisaspor ile karşılaşacağız. İki takımın da hedefi Süper Lig. Manisaspor 10 haftadır yenilmiyor, çok güçlü bir takım ancak biz Manisaspor maçını kazanarak hem galibiyet serisi yakalamak hem de ligde üst sıralara tırmanmak istiyoruz. İyi bir maç olacak, iki takım da sahada kazanmak için mücadele edecek" diye konuştu.

Kar, teknik direktör Hüseyin Kalpar'ın basın mensuplarına "forvet sıkıntısı yaşadıklarını" belirtmesiyle ilgili olarak, "Bu, teknik direktörümüzün düşüncesi. Bizim önceliklerimiz var. Yani bu kulübün tek sıkıntısı transfer değil. Transfer yapmak için ekonomik desteğe ihtiyacımız var. Ekonomik olarak sorunlarımızı çözersek belki bunu gerçekleştirebiliriz" ifadelerini kullandı. Emin Kar, taraftarları Manisaspor maçında takımlarını desteklemek için tribünlere davet etti.

Haberin Devamı

Öte yandan Samsunspor, Manisaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlılar, koşu, kültür fizik hareketleri yaptı, 5-2 oynadı. Antrenman, taktik çalışmasıyla sona erdi. İdmanda hafif sakatlıkları bulunan Erdem Şen, Musa Sinan Yılmazer ve kaleci Soner Şahin takımdan ayrı koşu yaptı.