1.Lig Şanlıurfaspor fırsat tepti

Şanlıurfaspor fırsat tepti

26.04.2015 - 11:49 | Son Güncellenme:

Rakiplerinin puan kaybettiği haftada Altınordu'ya yenilen sarı-yeşilli ekip, play-off yarışında yakaladığı avantajı değerlendiremedi

Şanlıurfaspor fırsat tepti

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, rakiplerinin puan kaybettiği haftada Altınordu'ya deplasmanda yenilerek fırsat tepti.

Haberin Devamı

Antalyaspor, Albimo Alanyaspor ve Adana Demirspor'un puan kaybettiği haftada Ege temsilcisine 1-0 mağlup olan sarı-yeşilliler, play-off yarışında yakaladığı fırsatı değerlendiremedi.

Süper Lig hedefini gerçekleştirmek isteyen Şanlıurfaspor, sezonun kalan son 5 maçında Denizlispor, Albimo Alanyaspor ve Kayserispor'la sahasında Giresunspor ve Boluspor ile deplasmanda karşılaşacak. Teknik direktör Osman Özköylü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi oynamalarına rağmen kaybettikleri maçın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Özellikle karşılaşmanın ilk yarısında yakaladıkları pozisyonları iyi değerlendiremediklerini belirten Özköylü, karşılaşmanın ikinci yarısında 10 kişi kalmalarının, skoru etkilediğini ifade etti.

Haberin Devamı

Hafta içi yapacakları Denizlispor maçına yoğunlaştıklarını dile getiren Özköylü, "İnşallah zirve yarışında yaşadığımız puan kaybını bu maçta telafi ederiz. Moral ve motivasyonumuzu kaybetmeden yolumuza devam etmek istiyoruz'' dedi.