1.Lig Şanlıurfaspor saldıracak

Şanlıurfaspor saldıracak

26.02.2015 - 14:24 | Son Güncellenme:

Teknik direktör Osman Özköylü, "Bundan sonra hücuma yönelik oyunu sahaya yansıtacağız" dedi.

Şanlıurfaspor saldıracak

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. GAP Vadi Tesisleri'nde, teknik direktör Özköylü yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu ile başladı. Sarı-yeşilli futbolcular daha sonra kondisyon ve şut çalıştı.

Haberin Devamı

Özköylü, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde kritik haftalara girildiğini söyledi. Şanlıurfaspor'un 21 maçta 21 gol attığını hatırlatan Özköylü, takımın hücum etkinliğini artırmak için oyun sisteminde bazı değişiklikler yapacağını belirtti.

Takımının yavaş yavaş pozisyon zenginliği yaşamaya başladığını dile getiren Özköylü, şöyle konuştu: "Gol sayısını artırmamız lazım. Gol pozisyonlarına ve gollere ihtiyacımız var ve bunu yapmak için de sistem değişikliğine gideceğiz. Bundan sonra hücuma yönelik oyunu sahaya yansıtacağız. Karşıyaka maçında tam istediğimiz gibi olmasa da gol pozisyonu anlamında iyiydik. Bu gelecek adına bizi umutlandırdı. Ligde herkes birbirini yenebilecek potansiyele sahip. Özellikle önümüzdeki 3 haftayı kayıp yaşamadan geçme arzusundayız."

Haberin Devamı

Özköylü, Osmanlıspor maçında taraftar desteğine ihtiyaçları olacağını sözlerine ekledi.