Eurocup Sarıca: Tüm gücümüzü sahaya koyacağız

Sarıca: Tüm gücümüzü sahaya koyacağız

19.01.2016 - 12:12 | Son Güncellenme:

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca, "Dolomiti Energia karşısında mutlaka tüm gücümüzü sahaya koyarak galip gelmek istiyoruz" dedi.

Sarıca: Tüm gücümüzü sahaya koyacağız

Basketbol ULEB Avrupa Kupası K Grubu'nda yarın İtalyan ekibi Dolomiti Energia'yı ağırlayacak Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, tüm güçlerini sahaya yansıtıp galip gelmek istediklerini bildirdi.

Haberin Devamı

Sarıca, yaptığı yazılı açıklamada, grupta üst sıralarda kalmak için kazanmaları gereken bir müsabaka oynayacaklarını belirtti.

Deplasman şartları çok zor olduğu için kendi evlerinde hata yapmadan kazanmaları gerektiğini bildiren Sarıca, şunları kaydetti: "Son dönemde tüm olumsuzluklara ve eksiklere rağmen daha iyi oynadığımız bir gerçek. Yarın da taraftarımızla dolu tribünler önünde kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Rakibimiz hızlı oynayan ve skor gücü yüksek bir takım. İtalya Ligi'nde ilk 4 içindeler. Dolomiti Energia karşısında mutlaka tüm gücümüzü sahaya koyarak galip gelmek istiyoruz."

Sarıca, sakatlığı geçmeyen Juan Palacios'un yarın forma giyemeyeceğini, hafif sakatlığı bulunan Bracey Wright'ın ise mücadele edebileceğini bildirdi.

Yazarlar