Beşiktaş Sarıdağ 'Burak Yılmaz'a Şenol Hoca kefil'

Sarıdağ 'Burak Yılmaz'a Şenol Hoca kefil'

31.08.2018 - 14:48 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi yazarı Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakiplerini ve siyah beyazlı takımdaki son gelişmeleri Skorer TV'den Ezgi Toper'e değerlendirdi.

Sarıdağ Burak Yılmaza Şenol Hoca kefil

Milliyet Gazetesi yazarı Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki rakiplerini, transfer gündemini ve maçlardaki performansını Skorer TV'de Ezgi Toper'e değerlendirdi.

Haberin Devamı

İşte Sarıdağ'ın açıklamaları;

'Güzel bir grup, en zorlayacak Genk olur'

Beşiktaş'ın grubu iyi bir grup ama motivasyon açısından kötü bir grup. Aynı düzeyde olmayan takımlar takımdaki motivasyonu düşürür. İçlerinden Genk kadro açısından Beşiktaş'a tek sıkıntı yaratacak takım. Aynı seviyede mi, değil. Beşiktaş'ın maçları kuzey ülkelerinde olacak. Suni çim olur genelde o ülkelerde. Türkiye Kupası'nının olmaması Beşiktaş'ın için avantaj. İskandinav takımların oyuncularının bonservisleri düşük gözükür ama oradan Hollanda, Fransa ligine futbolcular gider. Hiç beklemediğimiz oyuncular cıkabilir. O oyuncular Beşiktaş maçını kendine vitrin belirler. Böylesine tehlikeler olabilir.

'F.Bahçe gruptan çıkar, Akhisar sürpriz yapabilir'

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin grubu da güzel. Çok iyi transferler yaptılar. Çıkma ihtimali çok yüksek. Akhisar için ise Sevilla var grupta. Tecrübe kazanmak için güzel bir grup. Hiç belli olmaz belki Akhisar oradan çıkabilir.

'Oğuzhan üzerine koysaydı Adem Ljajic gelmezdi'

Beşiktaş'ta dün Pepe kendini tutan adamlardan kurtarıyor. Tecrübesi çok yüksek. Quaresma'nın o ortaları, asistleri inanılmaz. Her şey Quaresma üzerine olmamalı tabi. Alternatifler olması lazım. Adem Ljajic bu anlamda iyi bir alternatif. Belki de 1. tercih olacaktır. Eleştirilere tahammül edemeyen insanlar başarılı olamaz. Oğuzhan'ın kulaklarını eleştiriye mi kulağını tıkadı yoksa ben işimi yapıyorum mu dedi. İki senedir Oğuzhan üzerine koysaydı bu şekilde bugün Adem Ljajic gelmezdi. Bugün Talisca gitmemiş bile olsa takımda sıkıntı yaşanırdı. Çünkü sistem Quaresma'nın ayağına bakıyor. Eğer Talisca o golleri atıyorsa Negredo sayesinde attı. Kendini hedef gösterip Talisca'ya boşluk yarattı. Oğuzhan da daha çok çalışması lazım. Bu dönemde daha çok çalışmaz ise artık yerinde sayar.

'Ljajic müthiş bir transfer başarısı'

Adem, Beşiktaş için çok iyi transfer. Bu hamle rakiplerinin bir tık önüne geçirmiş olabilir. Ljajic için 1 milyon 200 bin euro kiralama bedeli, bonservisi için de 6.5 milyon euro çok iyi paralar. Adem dışında Karius'u gümdeme getirelim. O da müthiş bir transfer. Ospina'dan daha bir kaleci aldılar. Finalde o golü söylüyorlar. O golü yemese zaten Beşiktaş'a gelmezdi. Ben konuştum, tesisleri çok beğenmiş zaten. Ona da en çok kucak açacak kişi Tolga Zengin olacaktır.

Haberin Devamı

'Belki Vagner Love, Trabzonspor'a gider'

Demba Ba'yla Burak prensip anlaşmasına vardı demiştim burada. Demba Ba'nın aklını Çin çeldi. Burak'ta da bonservis problemini çözersen seni alırız dendi. Biz senin için Trabzon yönetimini karşımıza almayız, kavga etmeyiz denildi. Adem ilk görüştüğünde 15 milyon euroydu bedel. 6.5'a kadar düşürdü Beşiktaş. Transfer başarısıdır bu. Burak Yılmaz'da Beşiktaş para vermek istemiyor. Atiba ve Mustafa Pektemek önerildi. Burada şöyle bir öneri var. Sen bana Burak'ı 1 yıllık kiralık ver, sen bunu 1 yıllık kiralık al. Böyle anlaşma yapalım. Kiralama bedeli ödemeyelim seneye tekrar görüşürüz. Mantıklı bir hamle. Büyük kulüpler kendi arasında böyle şeyler yapması. Belki Vagner Love Trabzon'a gider. Belli olmaz. O zaman Atiba ve Mustafa Pektemek kalır. Her türlü seçenek masada.

Haberin Devamı

'G.Saray sosyal medyadan etkileniyor'

'Galatasaray'da Vagner Love ismi çıktı, Pektemek çıktı sosyal medya yüzünden baskı altında kaldılar. Kimse maddiyat tarafını düşünmüyor. Kimse Gomis'i almıyordu bayılıyor diye. Şimdi herkes Gomis diyor. '

'Burak'a Şenol Hoca kefil. Taraftar da yumuşadı'

Geçen sene Burak Yılmaz, Beşiktaş'a gelemez. Çünkü taraftar o bileti vermez dedim. Bugün daha yumuşaklar bu konuda. Burak olsa belki Beşiktaş şampiyondu. Artık çok az kaldı Burak'ı istemeyenler. Artık mantıklı düşünmek lazım. Şenol hocanın kefil olduğu bir isim. Transfer konusunda belki bir sürpriz orta sahada olabilir. Başka bir şey beklemiyorum.

'Bursa'da kalede Karius olur'

Bursaspor deplasmanı kolay değil. Transfer yaptı Bursaspor. Kolay değil Bursa açısından. Ama bu maçlar Bursa için çok önemli. Asılacaktır Samet hocanın takımı. Dinlenmiş bir Beşiktaş bence sabırlı olursa kazanır. Ama favori diyemem. Zor bir deplasman. Bence kalede Karius olur. Forvet arkası kim olur bilmiyorum. Heralde Oğuzhan, Tolga ikilisi olur ortada.