Beşiktaş Sarıdağ'dan Beşiktaş'a danışman hakem önerisi

Sarıdağ'dan Beşiktaş'a danışman hakem önerisi

07.05.2019 - 13:57 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi Beşiktaş Muhabiri Serdar Sarıdağ, siyah beyazlılardaki son gelişmeleri Skorer Tv'den Ezgi Toper'e değerlendirdi. Sarıdağ derbide yaşananlara değinerek "Beşiktaş'ın bir tane hakem danışmanı olmalı. Fırat Aydınus hakemliği mi bırakıyor, maaş neyse anlaş" dedi.

Sarıdağdan Beşiktaşa danışman hakem önerisi

Milliyet Gazetesi Beşiktaş Muhabiri Serdar Sarıdağ, siyah beyazlılardaki son gelişmeleri Skorer Tv'den Ezgi Toper'e değerlendirdi.

Haberin Devamı

Sarıdağ'ın açıklamaları şöyle: "Hakem Bülent Yıldırım derbide kötü maç yönetmedi, kötü niyetli bir şekilde yönetti. Kim ne derse desin umrumda değil. Beşiktaş'ın bir tane hakem danışmanı olmalı. Fırat Aydınus hakemliği mi bırakıyor, maaş neyse anlaş.

"Yıldırım, Beşiktaşlı futbolcuların psikolojisini bozdu"

Bülent Yıldırım, Beşiktaşlı futbolcuların psikolojisini bozdu. Oyuncular şunu düşündü: Hakem demek ki böyle. Hakem art niyetli. Takdir haklarını ev sahibinden yana kullanacak. O zaman 1-0 geride başlıyorsun. Hakem danışmanı varsa herkes onu bekler. Mesela Erman Toroğlu, Galatasaray'ın hakem danışmanı. Çıkacak maçtan sonra Galatasaray için hakemle ilgili konuşacak. Yönetici, basın sözcüsü konuşmayacak.

Haberin Devamı

Guti orada Necip'e 'bu tarafa geç' dedi, 2. gol geldi

Beşiktaş'ı asıl yıkan ikinci goldü. Adriano oyuna girerken, Necip o bölgeye boşaltıyor. Guti ona bu tarafa geç dedi. Bırak Necip kalsın orada. 10-15 saniye oynamalı. Belki de bu atıştan sonra bu tarafa geç dedi. Olay Guti'den başladı. Şenol hoca görmedi. Beşiktaş kulübünün kamerası tepeden çekim yapıyor. Güneş, 'Taç atışı yapılırken Guti'ye sen neden böyle yapıyorsun' diyebilir.

"Caner Erkin sakin değildi"

Caner Erkin ve Şenol Güneş'in derbideki fotoğrafı çok tartışıldı. Caner Erkin orada sakin değildi. Bazen sakinleşmiyorsanız, tokat bile atılabilir. Güneş orada 'Oğlum kendine gel, kart göreceksin' dedi. Beşiktaş gibi takım taçtan gol yiyemez. Futbolcular ve yönetim bunu tartıştı. Ama mağlubiyetteki en önemli etken hakemin ilk yarıdaki yönetimi.

"Beşiktaş 4. de olabilir"

Beşiktaş 4. de olabilir. 3. ve 4. bitirmek arasında dağlar kadar fark var. Daha erken sezonu açıyorsun, kamp programı falan filan... Beşiktaş kalan maçları kazanmak zorunda. Trabzonspor da Avrupa'ya gitmek istiyor. Ellerinde çok yetenekli gençler var. Bunu gösterecekleri yer Avrupa arenası.

"Gökhan Gönül tahmini olarak 2 hafta yok"

Gökhan Gönül 2 hafta sahalardan uzak kalacak. Belki daha da erken dönebilir. Bir diğer ihtimal riske edilmez, çünkü lig bitiyor. Yerine Adriano veya Necip görev alabilir. Beşiktaş'ın Alanyaspor maçını kazanmakta zorlanmayacağını düşünüyorum."

Haberin Devamı