Skorer Satılık taraftar var!

Satılık taraftar var!

31.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bir grup Belçikalı taraftar, EURO 2012’de takımları olmamasına rağmen Polonya ve Ukrayna’ya gideceklerini, para karşılığı isteyen ülkelere destek verebileceklerini bildirdi

Satılık taraftar var

EURO 2012’ye katılamayarak ülkede büyük üzüntü yaratan Belçika Milli Takımı’nın taraftarları Facebook’ta bir grup kurdu ve kendilerini açık arttırma sitesi E-Bay’den satılığa çıkardı.
Turnuva boyunca Polonya ve Ukrayna’da bulunacaklarını beyan eden yaklaşık 1300 taraftarın oluşturduğu, “Satılık Belçikalı taraftarlar” grubu “Biz Belçikalı taraftarlar yine EURO 2012’de takımsız kaldı. Yine öksüzüz. Sokaklarda renklerimiz, bayraklarımız olmadan gezeceğiz. Maçları izleyeceğiz ama atmosferi, zafer ve yenilgi arasındaki o tansiyon farkını hissedemeyeceğiz. Bu yüzden kendimizi satılığa çıkardık ve gelirimizi UNICEF’e bağışlayacağız” yazılı bir bildiri yayınladı.
Bir kişinin veya kurumun açık arttırmayı kazanması halinde ezeli rakipleri Hollanda’yı bile destekleyebileceklerini ifade eden taraftarların ilanlarında şu şartlar yer alıyor;
- Satılık Belçikalı taraftarlar. İkinci el ama iyi durumda.
- 2002 Dünya Kupası’ndan bu yana kullanılmadılar
- Gelirlerin hepsi doğrudan UNICEF’e aktarılacak.
- En yüksek teklifi yapan kişinin turnuva boyunca taraftarı olacağız.
- Satın alanın maçlarını izleyeceğiz, formalarını giyeceğiz.
- Bayraklarını satın alıp milli marşlarını bile ezberleyebiliriz.
- Bütün bu yaptıklarımızı da video ve fotoğraflarla paylaşacağız.
- Ufak tefek holigan eylemler ekstraya dahildir. Mesela bir güvercin tekmelemek ya da sigara içilmeyen alanda sigara içmek gibi.
- Bizi satın alan takımın elenmesi halinde 24 saat içinde kendimizi yeniden açık arttırmaya çıkartma hakkımız bulunmakta.
E-Bay’de şimdiye kadar 43 kişinin katıldığı açık arttırmada Belçikalı taraftarlar için ödenecek rakam 300 euroyu buldu.

Haberin Devamı

Satılık taraftar var