Galatasaray Schalke 11'i belli!

Schalke 11'i belli!

22.10.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sakatlar nedeniyle Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in fazla alternatifi kalmadı. Terim, Donk’a yine ön liberoda görev verecek, Eren forvetteki yerini alacak, Sinan ise sağ kanada dönecek.

Schalke 11i belli

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray’da yaşanan sakatlıklar, teknik direktör Fatih Terim’i Schalke maçında zorunlu tercihlere itecek. Bugüne kadar oyuncu seçimleri ve 11’ler konusunda sürpriz yapmayı seven Terim’in elinde fazla seçenek kalmayınca, alternatifsiz bir takım kurgusu ortaya çıktı.

Cim-Bom’da sakatlıklar yüzünden taşlar yerinden oynarken, kale ve bekler dışında her bölgede sıkıntı yaşanıyor. Tecrübeli teknik adam, Serdar Aziz’in yokluğunda stoperde Ozan-Maicon ikilisine şans tanıyacak. Terim ikişer alternatifinin bulunduğu sağ ve sol bekte ise bu kez Linnes ve Nagatomo’yu kullanacak.

Kaptan sahada

Orta alanda Fernando’nun yokluğunda bu pozisyona Donk çekilecek. Sakatlıktan çıkan Donk’un fiziksel gücüne güvenen Terim, Selçuk’u da yine sahaya sürecek.

Haberin Devamı

Donk-Selçuk-Belhanda ile 3’lü bir orta saha kurgusu tercih edilecek olan Terim’in, ön tarafta elindeki sağlam isimleri sahaya sürmesi bekleniyor. Onyekuru, Feghouli ve Emre Akbaba’nin sakat olduğu bu hatta sağda Sinan, solda Rodrigues ve gol ayağı olarak da ortalarında Eren Derdiyok’un forma giyeceği belirtildi.

Yazarlar