Almanya Bundesliga ‘Schalke’nin son şansı’

‘Schalke’nin son şansı’

18.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Alman basını, Schalke’nin, Galatasaray’la oynayacağı maçlarda kendi kaderini çizeceğini savundu. Kötü sonuç halinde mavi-beyazlı ekipte taşların yerinden oynayacağı belirtildi

‘Schalke’nin son şansı’

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

Galatasaray’ın, Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Schalke’de sular durulmuyor. Bundesliga’da geçirdiği zor günleri bir türlü sonlandıramayan ve son olarak Mainz önünde beraberliği zor kurtaran mavi-beyazlılarda tüm gözler çarşamba günü İstanbul’da yapılacak maça çevrildi. Alman basını, kritik mücadelenin Schalke için sezonu kurtarma maçı olduğu, bu karşılaşmadan da beklenen sonucun alınamaması durumunda takımda bütün taşların yerinden oynayabileceği savunuldu.
Alman ekibinde sakatlıklar da can sıkmaya devam ediyor. Afellay’ın oynamayacağı maç için Huntelaar’dan da gözündeki sorun nedeniyle iyi haberler alamayan Schalke’de yeni transfer Bastos’un formu teselli oldu.
Schalke’nin en önemli güvencesi ise bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde gösterdiği iyi performans olarak gösteriliyor. Oynadığı 6 maçta yenilgi yüzü görmezken, 3 galibiyet, 3 beraberlik alan Alman ekibi, Galatasaray’a karşı da başarısını devam ettirmeyi hedefliyor.
Öte yandan Mainz’la önceki gün deplasmanda 2-2’lik skorla berabere kalan Schalke takımı dönüş yolunda saldırıya uğradı. Augsburg takımı taraftarlarının, bir benzin istasyonunda mavi-beyazlı taraftarları taşıyan otobüsü taşlayarak kullanılmaz hale getirdikleri ifade edildi.

Yazarlar