Fenerbahçe Sefa Kalya’nın cenazesi araca konurken ortam gerildi

Sefa Kalya’nın cenazesi araca konurken ortam gerildi

13.01.2016 - 16:57 | Son Güncellenme:

Taksim’de kaldığı otelde sabah ölü bulunan Fenerbahçe taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler lideri Sefa Kalya’nın cenazesi, incelemelerin ardından tekbirlerle cenaze aracına koyuldu. Bu sırada ortalık bir anda karıştı.

Sefa Kalya’nın cenazesi araca konurken ortam gerildi

Taksim’de gece konakladığı otelde sabah saatlerinde temizlik görevlileri tarafından ölü olarak bulunan Fenerbahçe taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler lideri Sefa Kalya için cumhuriyet savcısının incelemeleri sona erdi. Kalya’nın ölüm haberini alan çok sayıda taraftar da otelin önüne akın etti. Üzgün oldukları görülen taraftarlar, cenazenin çıkmasını beklemeye başladı. Otelin temizlik görevlilerinin ise elleriyle ağızlarını kapattığı gözlendi. Bir süre sonra otelin önüne gelen cenaze aracı, cenazenin çıkartılması için otelin arka kapısına yönlendirildi. Burada Kalya’nın cenazesi, taraftarların omuzlarında tekbirlerle cenaze aracına koyuldu. Cenaze aracı tam otelin önünden ayrılacağı esnada iddiaya göre bazı şahıslar, “Burada cenaze mi var?” diye sordu. Bu sözlere sinirlenen taraftarla şahıslar birbirine girdi. Ortalığın bir anda karıştığı kavgada yumruklar ve tekmeler havada uçuştu.

Haberin Devamı

Öte yandan Kalya’nın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Soruşturma derinleştiriliyor! Ayran istedi ama...
Taksim’de bulunan Peak Otel’de kaldığı odada hayatını kaybeden Sefa Kalya’yla ilgili polis soruşturması sürüyor. Polis otel güvenlik kameralarını incelenmesi sonucu Sefa Kalya’nın saat 19.05 sıralarında otele giriş yaptığını tespit etti.
Yanında iki kişi bulunan Sefa Kalya’nın bir süre lobide oturduğu daha sonra da onlardan ayrılarak saat 20.45’de odasına çıktığı öğrenildi. Sefa Kalya’nın saat 23.40 sıralarında resepsiyonu arayarak odasına bir ayran istediği öğrenildi.
Otel görevlilerinin saat 23.53 sıralarında ayranı Sefa Kalya’nın odasına ayran götürmek için gittiği ancak kapıyı kimsenin açmadığı öğrenildi. Bir süre kapıda bekleyen görevlinin daha sonra aşağıya indiği belirlendi. Yetkililer görüntülerin incelemeye devam edildiği soruşturmanın çok yönlü sürdüğü belirlendi.